Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν υπάρχει ένας να αναμαζέψει το τσόκαρο λίγο.

Δεν αξίζει ο Μίκης τέτοια συμπεριφορά.Αυτή μπορεί να είναι προβληματική,αλλά δεν υπάρχει ένας στον περίγυρο της να την συνετίσει; Ντροπή.

Την ώρα, λοιπόν, που αναμένεται τη Δευτέρα, δικαστική απόφαση για το πού θα ταφεί ο Θεοδωράκης, η κόρη του οργώνει την Ελλάδα για συναυλίες στο όνομα και στη μνήμη του πατέρα της.

Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά τα απίθανα, η κόρη του μουσικοσυνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη εισαγόταν εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης με αλλεργικό σοκ το οποίο ξεπεράστηκε γρήγορα, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της. Γιατί βρέθηκε, όμως, στην Αλεξανδρούπολη την ώρα που μαινόταν ο πόλεμος για την ταφή του πατέρα της; Ο λόγος προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και είναι ο εξής: Είχε προγραμματιστεί για χθες, στην Κομοτηνή, μουσική εκδήλωση – συναυλία με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με την Πέγκυ Ζήνα και τον Παναγιώτη Πετράκη, η οποία συνέπεσε με τον χαμό του μεγάλου μουσικοσυνθέτη…Υπενθυμίζεται ότι, λίγους μήνες πριν, η κόρη του είχε βγει στη… ζητιανιά λέγοντας πως της έκοψαν το ρεύμα επειδή δεν είχε χρήματα να το πληρώσει, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον πατέρα της. Και τότε, η Πέγκυ Ζήνα ήταν εκείνη που της έδωσε τα χρήματα.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ “ΟΡΓΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ – ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ; ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ…

 

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε εξηγήσει σε συνεντεύξεις του το λογο που ηθελε να ταφεί στην Κρήτη

 

 

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την υπόθεση ταφής: «Με εξαφανίζει η δικαστική απόφαση, δεν μπορεί κανείς να μας τον πάρει!»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...