Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Κούλη για να τα φτιάξεις όλα καλά, όπως λες, μην ξεχάσεις να βάλεις και τις ανεμογεννήτριες σου.

 

 

Στυλιανίδης: H καταστροφή προσφέρει ευκαιρίες! Στυλιανίδης - Μητσοτάκης : Βλέπουν ευκαιρίες πάνω στα χαλάσματα(video)

 

Θα το φτιάξει σωστά το χωριό, όπως έφτιαξε την Ελασσόνα;

 

Δαμάσι:Χαλάσματα 6 μήνες μετά τον σεισμό- Η ζωή στα κοντέινερ

 

Εκεί που σταμάτησε ο χρόνος: Οι ξεχασμένοι σεισμόπληκτοι ...

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε οι χωριανοί που έφτιαξαν τα σπίτια με πέτρα πριν από 100 χρόνια τι άλλο θα ακούσουμε

Ανώνυμος είπε...

Ξερει τι λεει, εμεις εχουμε μεσανυχτα, οποιος εχει διαβασει το νομοσχεδιο της Μπιρμπιλη γνωριζει τι θα επακολουθησει. Αλλωστε το λενε ηδη, κλιματικη κριση, κλιματικη αλλαγη, επιτακτικη μειωση διοξειδιου του ανθρακα, πρασινη ενεργεια, ενεργοβορες ηλεκτρικες συσκευες, ενεργοβορα κτηρια, ενεργοβορες τροφες.
Ο Μητσοτακης πριν λιγες μερες ειπε το εξης καταπληκτικο, οι νεοι πρεπει να μαθουν νεες διατροφικες συνηθειες...

Απο ομιλια του στη βουλη το Μαιο

"Ένα σημαντικό κομμάτι των εκπομπών προέρχεται από την αγροτική παραγωγή. Εκεί ίσως η επίτευξη των στόχων μηδενικών εκπομπών να είναι και η πιο δύσκολη, διότι συνδέεται άμεσα και με τις ίδιες τις διατροφικές μας συνήθειες. Η κατανάλωση κρέατος, παραδείγματος χάρη, συμμετέχει σημαντικότατα στις παγκόσμιες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου ιδίως ως προς την έκλυση μεθανίου. Εκεί θα χρειαστεί να κάνουμε και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εμείς οι ίδιοι φερόμαστε, καταναλώνουμε και τελικά επηρεάζουμε τη διατροφική αλυσίδα."

"Και τέλος, στον τομέα των κτιρίων εκεί πραγματικά μπορούμε να κάνουμε πολύ γρήγορα και πολύ τολμηρά βήματα, καθώς έχουμε δοκιμασμένες τεχνολογίες, δοκιμασμένα χρηματοδοτικά εργαλεία, ενδιαφέρον πραγματικό από την κοινωνία και από τους πολίτες να επενδύσουν στον ενεργειακό εκσυγχρονισμό των κτιρίων. Γιατί; Διότι υπάρχει ταυτόχρονα και οικονομικό όφελος, μια έξυπνη και στοχευμένη κρατική ενίσχυση."

https://tomorrownews.gr/politiki/10007-mitsotakis-apo-tin-vouli-proxorame-sto-neo-anaptyksiako-montelo-metavasis-se-mia-prasini-oikonomia

Ανώνυμος είπε...

τα πετρινα σπιτια εχουν την καλυτερη μονωση,δροσια το καλοκαιρι και θαλπωρη τον χειμωνα,αν πραγματι οι ανθρωποι ηθελαν θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν την πετρα μαζι με καποια αλλα υλικα ωστε να μην γκρεμιζονται ευκολα οπως τα κανανε τοτε,και επιτελους να σταματησουν να κτιζονται τεραστια πολυοροφα κτιρια που δεν αφηνουν τις ακτινες του ηλιου να λουζουν το περιβαλλον

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...