Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα, προτεραιότητα δεν έχει η Υγεία αλλά η υπακοή.

 

«Πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να καταργήσετε το Green Pass για εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους», δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών Ayelet Shaked στον υπουργό Υγείας Nitzan Horowitz, σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τις ειδήσεις του Channel 12 την περασμένη Κυριακή το βράδυ. «Και στις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. Επιδημιολογικά είναι σωστό», απάντησε ο Horowitz στο Shaked, σημειώνοντας μάλιστα ότι το Green Pass δεν είναι ιδιαίτερα απαραίτητο σε υπαίθριες συγκεντρώσεις.

«Το πρόβλημά μας όμως είναι οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Τα χρειαζόμαστε… (σ.σ. αν και επιδημιολογικά δεν χρειάζεται) αλλιώς… δεν θα βγούμε από αυτό», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Με άλλα λόγια, το Green Pass χρησιμοποιείται, προκειμένου εν εμβολιαστούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ως μέσο πίεσης και εκβιασμού! Σημειώνεται πως το πάσο αυτό εφαρμόζεται και στην Ελλάδα!

Επομένως, δεν ανησυχούν τόσο για την Υγεία του κόσμου, αλλά για να «φύγουν» τα εμβόλια, καθώς όπως φαίνεται, υπάρχουν δεσμεύσεις σε τρίτους

Σοκαριστική δήλωση Α.Βατόπουλου για τον θάνατο του16χρονου: «Δυστυχώς άνθρωποι πεθαίνουν»!


«Αν πεθάνει έστω ένα...»: Μετά τον πρώτο θάνατο εφήβου μετά το εμβόλιο επιμένουν στο «τα οφέλη μεγαλύτερα του κόστους»


Ισραήλ: Νέο ρεκόρ κρουσμάτων, παγκόσμια ανησυχία για την αποτυχία του πειράματος

 

Νεκρός από πιθανές επιπλοκές του εμβολίου της AstraZeneca ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών, Γιώργος Τσιρώνης – Ήταν μόλις 60 ετών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...