Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Αποκαλύψεις που κάνουν κρότο για πολιτικούς, ΜΜΕ και Εκκλησία.

 

Δείτε όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας Carlo Maria Viganò

«Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε  μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μια οικονομική και ιδεολογική ελίτ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενός μέρους των εθνικών κυβερνήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης της δικαιοσύνης, των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών.

Όλα αυτά χωρίς διάκριση έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους νέους κυρίους που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα, και την κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους.

Στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης, αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που η νομοθετική, εκτελεστική, και οι δικαστικές εξουσίες επιτελούνται κατά παράβαση του νόμου, της δικαιοσύνης, και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.zougla.gr/greece/article/ta-farmaka-kata-tou-covid-mporoun-na-anaxetisoun-tin-pandimia

Unknown είπε...

Το greatreset θα γινει αλλα οχι απο αυτους,αλλα απο τον ΘΕΟ.Σαν τον ιατρο που κοβει το σαπιο μελος και σωζεται η ζωη ετσι και στην γη την βρωμιαρα το σαπιο θα το κοψει και θα το καψει ο ΟΥΡΑΝΟΣ.Περιμενε τε και θα το δουμε,αυτα δειχνει η ιστορια του Ισραηλ.Θα μεινει στην γη το υγιες κομματι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...