Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Α ρε Καρατζαφέρη τι έφτιαξες.


Α.Γεωργιάδης ο «χαρούμενος» υπουργός: Μια χαρά πάει η Ελλάδα μας - Οι άρρωστοι ας είχαν εμβολιαστεί

 

Απίστευτος Α.Γεωργιάδης: «Καλώς έκλεισα τα νοσοκομεία γιατί δεν είχαν κίνηση - Εμβολιαστείτε για να μην πηγαίνετε»

 

Παρέμβαση πριν λίγο του Γεωργιαδη – Τι ειπε για Lockdown και τι θα γίνει με την αγορά τα Χριστούγεννα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους έφτιαξε ο Γ.Καρατζαφέρης, μόνοι τους έγιναν. Για το ΛΑ.Ο.Σ. ήταν δυνατά χαρτιά.
Ακολουθώντας την μετάλλαξη έχω δηλώσω τα εξής: Ο Κ.Πλεύρης-Πρώτη Γραμμή ήταν το 1ο όχημα που χρησιμοποίησαν. Ο Γ.Καρατζαφέρης-ΛΑ.Ο.Σ. ήταν το 2ο όχημα που χρησιμοποίησαν με τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ. Α.Σαμαρά-ΓΑΠ-Γ.Καρατζαφέρη. Μετά άλλαξαν 3ο όχημα ΝΔ-Α.Σαμαράς. Ο Γ.Καρατζαφέρης μόλις έφυγαν από το ΛΑ.Ο.Σ.(ή τους άφησε να φύγουν γιατί δεν μπορούσε να τους κρατήσει ή υπήρχε υπόγεια συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων με νικητή τον μεγαλύτερο-ΝΔ) έλεγε ότι αυτοί διαπλέκτηκαν με επιχειρηματίες. Ο Μ.Βορίδης στο Υπ.μεταφορών και Α.Γεωργιάδης στο Υπ.Υγείας. Σύμβουλος του Α.Γεωργιάδη στο υγείας έγινε και ο Θ.Πλεύρης με απόφαση Α.Γεωργιάδη.
Έτσι τα θυμάμαι τα πράγματα. Δεν ξέρω αν έχει αντιρρήσεις κάποιος περί των ιστορικών γεγονότων.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο που θυμαμαι πολυ καλα ηταν οτι ο προεδρας εκεινη την εποχη ηθελε με τα μπουνια στο αποκομμα του τον Λιακοπουλο αλλα αποδειχθηκε οτι ο Δημοσθενης ηταν μεγαλη γατα πεταλωμενη και δεν επεσε στην λουμπα τους.
Που θα μπορουσε ανετωτατα να εκλεγει βουλευτης και να ηταν μεχρι και σημερα στη βουλη. Δεν ξεπουλησε την οποια υστεροφημια του για ψηφαλακια.

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεράσω...

Ανώνυμος είπε...

τι λετε μανδαμ;

Ανώνυμος είπε...

Σκανδαλο Novartis:Αποκαλυπτουμε το ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με τον ανθρωπο των Αδωνι Βοριδη και Παπασταυρου που αλωνιζε στο Υπουργειο Υγειαs(ΒΙΝΤΕΟ)-Εφτασαν να τον χαρακτηριζουν << ατυπο αναπληρωτη υπουργο Υγειαs >>!!!Ο λογοs;Οταν ο Αδωνιs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs το μελοs τηs παλιοπαρεαs του ΛΑΟΣ.......ο φαρμακοποιοs Μπαμπηs(Χαραλαμποs)Καραθανοs αναλαμβανε κομβικηs σημασιαs ρολο στα ραντεβου με τουs φαρμακευτικουs κολοσσουs και...οχι μονο!Βουιζε η πιατσα τοτε!Ελεγαν τοτε πωs αυτοs ηταν που βρισκοταν πισω απο τη χαραξη τηs πολιτικηs στο εν λογω υπουργειο!!!Την εποχη που ο Αδωνιs Γεωργιαδηs και ο Μακηs Βοριδηs ηταν υπουργοι Υγειαs την εποχη που η Novartis εκανε οτι ηθελε ο Μπαμπηs Καραθανοs παρεμενε ο βασικοs συμβουλοs ολων των υπουργων Υγειαs!!!Ηταν ο ανθρωποs πισω απο τα φωτα τηs δημοσιοτηταs τον οποιο οι Γεωργιαδηs και Βοριδηs τον ακουγαν με ευλαβεια!"Η Βιτρινα αλλαζε ο Καραθανοs εμενε"!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εναs "εκοβε" ο αλλοs "εραβε"Αλωνιζει η Novartis στα 452 ΜΗΣΥΦΑ που "απελευθερωσαν" Αδωνιs-Χατζηδακηs!!!
Αδωνιs Γεωργιαδηs και Κωστηs Χατζηδακηs επι υπουργιαs τουs φροντιζαν για την "τσεπη" οχι ομωs των ασθενων αλλα τηs φαρμακοβιομηχανιαs!!!Ο πρωτοs ωs υπουργοs Υγειαs προσθεσε στον καταλογο των ΜΗ Συνταγογραφουμενων Φαρμακων(ΜΗΣΥΦΑ)εκεινων δηλαδη που πληρωνει 100% απο την τσεπη του ο ασθενηs ακομη 452 σκευασματα!!!Την ιδια περιοδο ο δευτεροs ωs υπουργοs Αναπτυξηs απελευθερωνε την τιμη των ΜΗΣΥΦΑ με αποτελεσμα τα φαρμακα αυτα να πωλουνταν μεχρι και 40% ακριβοτερα!!!Και ποια εταιρεια αλωνιζει σε αυτα τα σκευασματα;;;Μα φυσικα η Novartis!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Επιστροφη Καραθανου και Μανιαδακη στον χωρο του φαρμακου και η αστοχια τηs θεανωs!!!
Στο πλευρο του Αδωνι Γεωργιαδη εμφανιστηκε μετα απο αρκετα χρονια ο Νικοs Μανιαδακηs!Την ιδια στιγμη η φαρμακοβιομηχανια αγωνια για τιs διαταξειs που θα κατατεθουν την επομενη βδομαδα σχετικα με το clawback!!!
Εναs ιδιαιτερα γνωστοs φαρμακοποιοs στουs διαδρομουs του Υπουργειου Υγειαs επεστρεψε και παλι στην Αριστοτελουs αναλαμβανονταs καθηκοντα συμβουλου για το φαρμακο στο πλευρο του θανου Πλευρη!!!Προκειται για τον κ.Μπαμπη Καραθανο ο οποιοs υπηρξε στο παρελθον συμβουλοs του Αδωνι Γεωργιαδη οταν το τελευταιο ηταν Υπουργοs Υγειαs!!!Ο κυριοs Καραθανοs συνυπηρξε ωs συμβουλοs του Γεωργιαδη μαζι με τον Θανο Πλευρη!!!Διαπιστωνουμε δηλαδη οτι το κομματικο περιβαλλον του,του κομματοs ΛΑΟΣ του Γιωργου Καρατζαφερη εχει εγκατασταθει στο Υπουργειο Υγειαs!!!!!

τηs διασημηs σχοληs ΚARATZAMPOYRDELOS OFSORODOKSHES KOYRADES COMPANY KOYRADOPOTAMIAS ο γενικοs γραμματεαs αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα κ.κ.μπουγατσαs κυδωνιατηs κατα κοσμον η ρωποπερπηρηθρα το κοντοχωντρο λαμογιο με τα 19 ακινητα!....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...