Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Ούτε ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν θα συλλάμβανε τέτοιο δόλιο σχέδιο!

 

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από το American History X. Η πραγματικότητα στην Ελλάδα όμως έχει ξεπεράσει ακόμα και το πιο ευφάνταστο σενάριο του Χόλιγουντ.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν είναι σκηνή από κάποιο θρίλερ, αλλά από αποψινή σύναξη κυβερνητικών βουλευτών. Ποιος θα το πίστευε βέβαια ότι ένας τύπος σαν τον Άδωνι θα ήταν αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος και ότι ο Πλεύρης θα κρατούσε τις ζωές των Ελλήνων στα χέρια του. Ούτε ο χειρότερος εχθρός της Ελλάδας δεν θα είχε συλλάβει τέτοιο σατανικό σχέδιο. Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Άδωνις λειτουργεί ως «αρχηγός» μέσα στο κόμμα, δημιουργώντας έναν κομματικό στρατό, τόσο από τη βάση αλλά εσχάτως και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ο Βασίλης Οικονόμου φαίνεται πως κέρδισε με το σπαθί του μία θέση δίπλα στον «αόρατο αρχηγό», έπειτα απο τη δήλωση του περί «τζαμπατζήδων».

Το Μαξίμου φυσικά θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιρροή του Άδωνη, προσπαθώντας να παρέμβει στα ψηφοδέλτια. Βλέποντας όμως τι συνέβη με την πρόσφατη περίπτωση του Παπαθανάση, ο οποίος πανικόβλητος από την ισχύ του Άδωνη, ακύρωσε την υποψηφιότητά του, μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα. Εκτός εάν συμβεί κάτι «συνταρακτικό», το οποίο μεν θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για τη ΝΔ, αλλά θα απαλλάξει τον Κυριάκο από ένα μεγάλο πρόβλημα. Κάτι φαίνεται ότι κινείται στους διαδρόμους του Μελάθρου…

Ο στρατός του Άδωνη είναι εδώ


 

Ρινγκ το κρεβάτι διάσημου πολιτικού – Το σκάνδαλο μεγατόνων που καλύφθηκε από τεράστιο πέπλο σιωπής

Ερωμένες, ξυλοδαρμοί, πειστήρια οργής και μυστικές συμφωνίες

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΑ ΛΈΓΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΠΟΧΕΣ '80s
ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΙΟ! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ! ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΣΤΡΑΤΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΤΣΕΣ"Ε ΑΥΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΣ ΚΟΥΤΟ ΕΞΚΙΟΥΖΕ ΜΟΥΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΎΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΟΗΜΩΝ ΝΟΥΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΡΑ ΓΥΡΑ ΝΑ ΒΛΈΠΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΜΑ! ΑΔΑΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΟΥΝ..ΤΑ ΣΥΣΤΉΜΑΤΑ.
ΑΓΝΟΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΣΟΥ ΑΝΆΤΑΣΗ!

ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑΝΑΙ.
Η ΜΕ ΤΟΥΣ...Η ΜΕ ΤΟΥΣ...
ΗΗΗ... Surprise ❗😁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...