Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Φεύγουν τα... πολιτικά σκουπίδια από την Ν.Δ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Εμείς είχαμε γράψει στο χθεσινό ποστ Με κάτι τέτοιους θα …συνεργαστεί η ΝΤΟΡΑ; Άντε καλά… σαράντα? για το ποιον των Ντορικών-δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και σήμερα βλέπουμε ότι, Απέσυραν την υποψηφιότητά τους για τις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου περισσότερα από 120 άτομα, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου στη ΝΟΔΕ και μελών στις Τοπικές Οργανώσεις. Παραιτήθηκε επίσης το πρώην μέλος της ΚΕ της ΝΔ και αγροτοσυνδικαλιστής επί χρόνια στον χώρο της σημερινής Αξιωματικής αντιπολίτευσης Πρίαμος Ιερωνυμάκης. ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. στην ουσία όλοι αυτοί οι κύριοι που θυμήθηκαν τώρα τις δημοκρατικές διαδικασίες ήταν μια ζωή, ΟΤΙ ΠΕΙ Ο …ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, η ότι πει η ΝΤΟΡΑ, για αυτό και δεν είχε σηκώσει κεφάλι η Νουδούλα στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Πάντα η ΝΟΔΕ ήταν διορισμένη , και για να κάνει τα κέφια ενός εκ των δυο. Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Ηρακλείου (ΝΕΦΕ) με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Με αφορμή την υποβολή παραιτήσεων μερίδας στελεχών του κόμματος από τις εσωκομματικές διαδικασίες εκφράζει τη λύπη της γιατί μαζί με την παραίτηση του υποψηφίου για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Μανώλη Βελγάκη παραιτήθηκαν και 105 υποψήφιοι σε σύνολο 350 από τις τοπικές οργανώσεις του νομού Ηρακλείου».

Σημειώνει δε πως «λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν τρεις μέρες πριν τη διενέργεια των εκλογών και μετά τη λήξη των υποψηφιοτήτων, η ΝΕΦΕ ζήτησε από την κεντρική εφορευτική επιτροπή να δοθεί μικρή παράταση μέχρι και την Παρασκευή για την υποβολή και νέων υποψηφιοτήτων στελεχών που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχή τους στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέων οργάνων του κόμματος».

Εμείς λέμε μόνο, « Όσο και να προσπαθείς ΝΤΟΡΙΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΤΑ…ΚΟΥΚΙΑ»?

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κοσμος χανεται και το μο..ι χτενιζεται.Η πατριδα χανεται και οι κομματαρχες με iq ραδικιου αναζητουν τι θα απογινει η ντορουλα.Εμ τωρα εξηγειται γιατι το πα ΣΟΚ κανει οτι θελει στο Ηρακλειο.Η μαλακια ειναι συνωνυμο της Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

Ούστ κομματόσκυλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...