Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Καρατζαφέρης νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα στο Ιατρικό κέντρο.



Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, είμαι γιατρός του Ιατρικού Κέντρου. Ο Πρόεδρος έχει παγκρεατίτιδα, όπερ σημαίνει δύο τινά: Ή καρκίνο στο πάγκρεας (η αιτία θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Ρίτας Σακελλαρίου) ή φλεγμονή στο πάγκρεας, που μπορεί να προήλθε από δεκάδες αιτίες και δεν οδηγεί αναγκαστικά στον θάνατο.
Αυτή την στιγμή δεν βγαίνει ανακοίνωση από το Κόμμα για έναν πολύ απλό λόγο: Η οικογένεια καλείται να αποφασίσει αν ο Πρόεδρος θα πάει άμεσα σε εγχείρηση (με πιθανότητες επιβίωσης 50-50%) ή αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ότι βγει

Εμείς ζητήσαμε και εγκαλέσαμε το ιατρικό κέντρο γιατί δεν βγάζει τόσες ημέρες ιατρικό ανακοινωθέν για τον πρόεδρο, να ενημερωθούν οι πολίτες για την κατάσταση της υγείας του, και τα διεστραμμένα μυαλά των φασιστοσυμβουλατόρων του τι έκαναν; Tον έντυσαν ,τον έβαψαν, και τον έβαλαν μέσα από το ιατρικό κέντρο, και δίπλα από το κρεβάτι του πόνου , να κάνει ένα μαγνητοσκοπημενο διάγγελμα για τις πολιτικές εξελίξεις που έδειξε το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, παίζοντας και παίρνοντας επάξια, τα πρωτεία και το οσκαρ από τον αξέχαστο Τσάρλτον Ηστον, για τον ρόλο του, στον … ΕΛ ΣΙΝΤ. Η σημερινή πράξη παραπληροφόρησης, είναι ότι ποιο απαράδεκτο έχουμε δει. Το να τον βάλουν ( διότι περί αυτού πρόκειται ) να παίξει τέτοιο θέατρο εις βάρος της διαφάνειας και της αντικειμενικής ενημέρωσης, αγγίζει τα όρια της πολιτικής αθλιότητας, και θα έπρεπε οι ψηφοφόροι του να λυντσάρουν κυριολεκτικά, τους εμπνευστές της αποτρόπαιης και ασεβούς αυτής πράξης .Καρατζαφέρη δεν το ευχόμαστε αλλά με τέτοιους συμβούλους που έχεις, κακά τα… πολιτικά ξέτελα που λένε στην ΚΡΗΤΗ. Κατά τα λοιπά, ανθρώπινα του ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση και την οποία θεωρούμε δεδομένη, για να… έχουμε και θέμα, αφού είναι ο «εμπνευστής» μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...