Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συνεχίζουν να απειλούν το καραβάνι οι ΝΑΖΙΣΤΟΕΒΡΑΙΟΙ

Watch live streaming video from shiptogaza at livestream.com





Από το http://www.shiptogaza.gr/

00:04 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ισραηλινής κυβέρνησης δήλωσε πριν λίγο: Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να σταματήσει το Στόλο αγνοώντας το τίμημα. Χαρακτήρισε όλους τους επιβάτες υποστηρικτές της "τρομοκρατικής" Χαμάς.

Τα σιωνιστικά καθάρματα προκαλούν.

00:40 Νεότερη είδηση από το Ισραήλ. Αλλα τρία πολεμικά σκάφη αναχώρησαν. Δεν διευκρινίστηκε αν αναχώρησαν από τη Χάιφα ή από άλλο λιμάνι.

01:12 Οπως μετέδωσε το Αλ-τζαζίρα, χιλιάδες άτομα έχουν κλείσει τους δρόμους γύρω από το ισραηλινό προξενείο στην Ισταμπούλ. Απαιτούν να φτάσουν τα πλοία ασφαλή στη Γάζα.

01:16 Aυτή τη στιγμή το Αλ-τζαζίρα μεταδίδει ότι εκατοντάδες παλαιστίνιοι έχουν κατέβει στο λιμάνι της Γάζας, ανεμίζοντας τεράστιες σημαίες. Περιμένουν το Στόλο της Ελευθερίας.

01:22 Στο Mavi Marmara ο κόσμος παραμένει με τα σωσίβια και κάποιοι φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα το πλοίο τους. Το κομβόι έχει σφίξει το σχησματισμό του και τα πιο μικρά επιβατηγά πλοία(Σφενδόνη και Challenger 1) έχουν πλευρίσει το μεγάλο τούρκικο.Ο Στόλος της Ελευθερίας συνεχίζει για τη Γάζα.

01:46 Το Αλ-Τζαζίρα μετέδωσε ότι φάνηκαν επίσης ισραηλινά αεροσκάφη σε κάποια απόσταση. Επίσης, ότι ο Στόλος της Ελευθερίας ανακαθορίζει την πορεία του ώστε να μην έχει αντιπαράθεση με τους Ισραηλινούς στη διάρκεια της νύχτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...