Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

To αρχιλαμόγιο ο Ροντούλης συνεχίζει τις μαϊμουδιές του



Τον θυμόμαστε αυτόν τον ανεκδιήγητο που άρπαζε τα λεφτά των συνεργατών του στην ΛΑΡΙΣΑ,oπως είχαν καταγγείλει οι ίδιοι οι συνεργάτες του; Δείτε για να ξαναθυμηθούμε τα τότε κατορθώματα του. Συνεχίζετε ο σάλος με τον ΡΟΝΤΟΥΛΗ Καρατζαφέρη έχεις ακόμη βουλευτή το «ΛΑΜΟΓΙΟ» τον Ροντούλη; Τώρα ξαναχτυπά ( όχι το κεφάλι του) προβοκατόρικα ο πολιτικός απατεώνας ,αναγκάζοντας τον σύλλογο αργυροχρυσοχόων να βγάλει ανακοίνωση. Διαβάστε να γελάσετε.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΥΠΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΦΑΞ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ Ή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

ΔΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΩΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων Ωρολογοποιών Ν.Λάρισας ανακοινώνει πως το ευχαριστήριο σημείωμα που δημοσιεύτηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «Ελευθερία» & “Ημερήσιος Κήρυκας” το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 και δόθηκε προς δημοσίευση από τον ίδιο τον Κο Ροντούλη και όχι από τον Σύλλογο μας και αφορά προσωπική ευχαριστήριο επιστολή που στάλθηκε στις 9/05/10 και στον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο αλλά και σε άλλους βουλευτές της Θεσσαλίας όλων των πολιτικών κομμάτων που συνέβαλαν προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της ‘άδικης επιβολής φόρου πολυτελείας στα προϊόντα του κλάδου μας. Ωστόσο ούτε ο Κός Χαρακόπουλος ούτε κανείς άλλος βουλευτής δεν χρησιμοποίησε την επιστολή προς δικό του όφελος.
Ο Σύλλογος ως νόμιμος συνδικαλιστικός φορέας δεν εξυπηρετεί μικροκομματικά συμφέροντα ούτε υπερασπίζεται και τάσσεται με πολιτικές παρατάξεις.
Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ
Χρήστος Γουργιώτης
Η συνέχεια στη σελίδα 6


ΠΗΓΗ: http://www.kosmoslarissa.gr/ekdoseis/26-5-2010/


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το γνωστό πολιτικό Λαμόγιο που ακούει στο όνομα Ροντούλης έχει κάνει πάρα πολλά που θα βγούν όλα λίγα-λίγα στη φόρα.ΙΧΝΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...