Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Τσοχατζόπουλε πόσο πάει το «μαλλί» στις μίζες;



Μείζον θέμα που χρήζει άμεσης απάντησης από τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο, αποκαλύπτει μετά την εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, και η Καθημερινή της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Τσοχατζόπουλος τα τελευταία χρόνια κατοικεί με τη σύζυγό του συγγραφέα Α. Σταμάτη σε μια ΣΠΙΤΑΡΩΝΑ , ένα πολυτελές νεοκλασσικό που βρίσκεται στην οδός Διον. Αρεοπαγίτου 33, και το οποίο φαίνεται να διαχειρίζεται η εταιρία ΝΟBILIS INTERNATIONAL με έδρα το Wyoming των ΗΠΑ Το νεοκλασικό αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει εμπορική αξία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ. Ιδιοκτήτρια του νεοκλασικού μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήταν η off shore εταιρία. Δημοσιεύματα προ διετίας εμφάνιζαν ως ιδιοκτήτη αυτής της off shore τον ίδιο τον κ. Τσοχατζόπουλο. Αυτός όμως τα είχε διαψεύσει κατηγορηματικά και είχε κάνει λόγο για λάσπη λέγοντας ότι εκείνος απλώς νοικιάζει το ακίνητο. Όμως, πριν από λίγες ημέρες και λίγο πριν αλλάξει ο νόμος περί φορολόγησης των ακινήτων που ανήκουν σε off shore - ο φόρος τώρα πια έχει 5πλασιαστεί σε σχέση με το παρελθόν- το ακίνητο αυτό εμφανίζεται να πωλείται από την off shore εταιρεία στην οποία ανήκε, στη σύζυγο του κ. Τσοxατζόπουλου.

Η ιδιοκτήτρια off shore εταιρία του ακινήτου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται μεταξύ άλλων εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κατόπιν όλων αυτών, όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απάντηση και τις διευκρινήσεις του πρώην υπουργού

Ας είναι καλά η… αγορά του αιώνα με τα εξοπλιστικά .

Ποιο είναι το …έγκλημα για να καταλάβουμε; Eίναι κακό που πούλησε το σπίτι του στην γυναίκα του; Ξέρεται πόση «δουλειά» έχει ρίξει για να το αποκτήσει ? Τα χέρια έβγαλαν κάλους από το μέτρημα των…. Δεσμίδων ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...