Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Μπουμπούκο όταν μιλεί η..ΚΡΗΤΗ να ανοίγεις τα αυτιά σου.




ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΑΙ.

Ήθελε τρομάρα του ο ψευτοπολιτικάντης μπουμπούκος να δώσει τις εντολές, για το πώς θα περάσουν οι νομαρχιακές την εθνοπροδοτική στάση του αποκόμματος του αρχής γινομένης από την ανίερη συμμαχία με το ΠΑΣΟΚ στην κατάπτυστη συμφωνία για το Δ.Ν.Τ.

Βρήκε όμως τον μάστορα του από τους υπερήφανους κρητικούς οι οποίοι μέσω της επιστολής του ΑΝΤΩΝΗ ΙΕΡΟΝΥΜΑΚΗ πρόεδρου της Ν.Ε στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ τον «στολίζουν» καταλλήλως. Ιδού ένα απόσπασμα. «Το ξέρεται ότι δεν τολμάμε να βγούμε στα κρητικά κανάλια;Nα πούμε τι; Μπορούμε να εξηγήσουμε στον κόσμο εδώ πέρα, ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ ψηφήσαμε τα μέτρα για την μείωση των μισθών του κόσμου, και την υποταγή μας στο Δ.Ν.Τ; Θα μας πάρουν με τις πέτρες και το εννοούμε. Αν υπάρχει κάποιος ήρωας εθελοντής στην ΑΘΗΝΑ ,ας ερθεί να τα πει αυτός, και με πολύ ευχαρίστηση θα τον υποδεχτούμε και θα τον φιλοξενήσουμε».

Μετά από αυτήν την επιστολή βέβαια είναι σίγουρο ότι ο βρακοφύλαξ μπουμπούκος θα θελήσει να τον στείλει με συνοπτικές διαδικασίες στο πειθαρχικό που έχει ως πρόεδρο…, Άκουσον-άκουσον ένα γεράκο στρατιωτικό, πρώην πρωτοπαλίκαρο του…. Ιωαννίδη? Και αυτό σε ένα κόμμα που θέλει να λέγεται… δημοκρατικό. Άντε ρε να πάτε να πνιγήται. Εμείς θα περιμένουμε για να δούμε πόσο και πόσοι βλάκες, είναι στον… περίγυρο του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που έκανε πρόσφατα…… λιθοτριψία?


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν θελουν πολεμο θα τον εχουν. Στις Αθηνοκεντρικες πουστιες τερμα.Αν εχουν υπογειες υποχρεωσεις στα αρχ.... μας.'Η γυριζουν στο 2000 ταχιστα αλλιως μπουρλοτο..

Ανώνυμος είπε...

ME ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Ο ΓΕΡΟ-ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΕΛΤΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΛΑ.Ο.Σ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

οταν ηρθαμε στο κομμα δε λογαριασαμε τιποτα γιατι πιστευαμε οτι κανουμε το χρεος για την πατριδα.Αν στη διαδρομη οι απο πανω φορεσανε στριγγακια μεγια τους.Εμεις ομως τραβεστι της πολιτικης δε γινομαστε.Παρεπιπτοντως στις 4 ιουνη κανουν συναξη οι αδερφες.ΒΟΛΙΔΑ στην παρελαση και η ΚΑΛΙΡΟΗΣ. αλλωστε διπλα ειναι και η Συγγρου εχουν παρει τον αερα της.

Ανώνυμος είπε...

O karatsaferis prepei na fygei
gia na kyttaxei thn ygeia toy,
einai kairos to LAOS na eklexei
neo Proedro pou na min koyvalaei
ta varidia toy karatsaferei

Ανώνυμος είπε...

O καρατζαφέρης το κόμμα η θα το πάει στην ΝΤΌΡΑ η οταν δεν ...αντέχει αλλο θα το διαλύσει, αφου το έχει δηλώσει ΛΑΟΣ-ΚΑΤΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ στον Αρειο πάγο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...