Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο Καρατζαφέρης ..Εάλω …από την προδοτο-διαπλοκή


Είδαμε αυτό στο antinews

29 ΜΑΪΟΥ 1453 -Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Στις 29 Μαΐου 1453 έπεσε η πόλη. Αυτό, σαν ανακοίνωση είναι ιστορικά ακριβολογικό. Εκείνες οι στιγμές δεν αγωνιζότανε το κράτος ή το ‘Έθνος των Βυζαντινών και των Ρωμαίων, αλλά μόνο μία πόλη. Αυτή ήταν η Αυτοκρατορία του Κωνσταντίνου ΙΑ’. Η πόλη που λεγόταν Κωνσταντινούπολη και υπήρξε Πρωτεύουσα μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας κάποτε. Ο Κωνσταντίνος υπήρξε ο ήρωας και συγχρόνως το θύμα. ‘Ήρωας σε μια πρωτόφαντη και ανέλπιστη αντίσταση που θα έμενε ιστορική και θύμα διότι ήτανε άξιος να κυβερνήσει τη μεγάλη και δυνατή χώρα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και του δώσανε μόνο μια πόλη. Τη Πρωτεύουσα βέβαια, αλλά μόνο μια πόλη.

Με ελάχιστες δυνάμεις αντιμετώπισε έναν πολυάριθμο νεοφώτιστο και φανατισμένο εχθρικό στρατό διακοσίων πενήντα χιλιάδων , ενώ οι δικοί του έφθαναν δεν έφθαναν τις δέκα χιλιάδες. Η συνέχεια στο http://www.antinews.gr/?p=47706


Τι θυμηθήκαμε τώρα; O Αποστόλου είναι από τα πρωτοκλασάτα του ΛΑΟΣ που έχει περάσει σχεδόν από όλες τις βαθμίδες του κόμματος μέχρι και Αν. γραμματέας, της Κ.Ε, με πολλά… χιλιόμετρα στα πόδια του, και …. Πρόσφατα… παραγκωνισμένος . Η γυναίκα του η Φιλιπποπολίτου ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη και δημιουργός της πρώτης πανελλαδικά Ν,Ε του ΛΑΟΣ στο Μαρούσι, και προσφάτως αναίτια υποβαθμισθείσα, χωρίς να ενημερωθεί καν, όπως κατήγγειλε με επιστολή της τον ΜΑΡΤΙΟ .Σας παραθέτουμε ένα σχόλιο της εποχής της…. απομάκρυνσης της.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ ΙΧΝΟΣ,
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΙΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ,ΣΤΟ ΜΥΣΤΡΑ 29/5/2002 , ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ . ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ , ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ . ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Ο Π.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ΠΟΥΛΜΑΝ 60 ΘΕΣΕΩΝ ΓΕΜΑΤΟ .ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ.
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΑΣΑ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ. ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΣΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥ Π.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ . ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ . ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ . ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΦΙΛΟ , ΑΣΠΛΑΧΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2002 Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΖΩΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ΣΤΟ Π.ΗΡΑΚΛΕΙΟ . ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΦΘΕΙ ΤΟΤΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ .
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ . ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ .

23 Μαρτίου 2010 7:57 μ.μ.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω ,ΕΡΩΤΟΥΜΕ τους αρχιπροδότες του ΛΑγΟΣ.

Γιατί δεν γίνεται φέτος εκδρομή-προσκύνημα από την νέα Ν.Ε στον Μυστρά όπως κάθε χρόνο;

Ποιος έδωσε εντολή για αυτή την…. Μεταστροφή και αλλαγή πολιτικής της Ν.Ε ;

Συνδυάζεται με την απόφαση-απαγόρευση του καρατζαφύρερ για μη ανάρτηση της βυζαντινής σημαίας στα γραφεία του κόμματος, και των Ν,Ε ανά την χώρα;

Υπάρχει η όχι “εσωτερική” απαγόρευση συμμετοχής σε τέτοιες εκδηλώσεις;

H απομάκρυνση της Φιλιπποπολίτου από την προεδρία της Ν.Ε ήταν για αυτόν τον λόγο; Διότι ήξεραν εκ των προτέρων ότι δεν θα πειθαρχούσε σε μια τέτοια κατάπτυστη απόφαση;

Τα ανωτέρω ερωτήματα τα θέτουμε προς ενημέρωση των αναγνωστών διότι ξέρουμε ότι …δεν θα απαντήσουν όπως πάντα, παρ΄ότι ενημερώνει τον ΜΕΓΑΛΟ ….ασθενή ο ρουφιάνος ο …ΣΙΔΕΡΗΣ κάθε μέρα, για το τι γράφουν τα blogs, και ειδικά το…ixnos. Άξιος ο μισθούς σου ρε τσάτσε..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η εκδρομη θα γινει.Οι προδοτες θα λειπουν γιατι δεν τους ανεχονται τα καστρα.Οσο για τον επαιξε και εχασε.Του εχουμε ετοιμασει ενα χουνερι που θα τον συνοδευει αιωνια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...