Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Θα ψηφίσετε αυτόν τον πολιτικό …κάφρο;

Φέρνουμε σήμερα για πρώτη φορά στο ιντερνετικό φως ένα παλιό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σημερινό πρόεδρο του ΛάΟΣ, από τις εποχές εκείνες που ο Καρατζαφέρης ήταν ο εαυτός του, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους, όπως δηλαδή τα αντιλαμβανόταν ο ίδιος και τα αποδεχόταν το ακροδεξιό του κοπάδι. Το παρακάτω βίντεο είναι απόσπασμα από το ιδρυτικό τους συνέδριο. Μην περιμένετε φυσικά να το βρείτε σε κανένα λογαριασμό λαοτιανών χρηστών-χειροκροτητών. Το λόγο θα τον καταλάβετε αμέσως.


video video

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου θα κυριαρχούσε ο ορθολογισμός, θα βλέπαμε για συνέχεια του βίντεο δύο κυρίους με άσπρα να τον πλησιάζουν, και μιλώντας του με στοργή και κατανόηση να τον απομακρύνουν από το βήμα. Ξεκίνησε με επίθεση στην ομοφυλοφιλία, και τον έπιασε παραλήρημα με μασόνους, σιωνισμό, το κεφάλαιο (εδώ ειδικά γελάμε!!!) κι ό,τι άλλο βάλει ο νους ανθρώπου.

Ο Καρατζαφέρης λοιπόν, το 2002 ζητούσε από τους βουλευτές υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι!

Ισχυριζόταν ότι η «ιδιαιτερότητά» τους επηρεάζει το μέλλον της Ελλάδας!

Δεν πρέπει να είναι αυτοί το πρόσωπο της Ελλάδας!

Η πιο τραγική όμως δήλωσή του ήταν η παρακάτω:

«Ψηφίστε εμάς για να είναι ελληνική η βουλή, ψηφίστε μια Βουλή χωρίς μασόνους, χωρίς ομοφυλόφιλους»


Δεν γνωρίζουμε εαν του έκαναν δήλωση ο.....ΒΑΪΤΣΗΣ, και ο ΝΑΪΤΗΣ ....ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι τρίτοι δεν καταλαβαίνουμε τι ζόρι τραβάτε. θέλεται η δεν θελεται να τα μαθαίνουμε για τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,η το κάνεται για χόμπι.το ixnos έβαλε και το μάθαμε ποιο πολλοι. Αυτό δεν θέλεταικαι εσείς;η άλλα.Οσοι μιλουν για...κοπυράϊτ στο ιντερνέτ? είναι για γέλια.καταλαβεται το αυτό.

Μέντωρ είπε...

Επειδή καποιοι προσπαθησαν να αποπροσανατολισουν απο την ουσια του βιντεο για τους τσουζει και εμεις ειμαστε παλιες καραβανες ,τους στειλαμε στον κάδο.Καμμια φορα και η λογοκρισια χρειαζεται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...