Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Εσύ δεν είσαι ρε παλιοκαριόλη που μας έλεγες αυτά;




O αρχιψευταράς και πολιτικός απατεώνας Παπακωνσταντίνου ανέβηκε τη Κυριακή το μεσημέρι στο Καστρί και υπέβαλλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό.

Ο Παπανδρέου του ζήτησε να το ξανασκεφθεί, γιατί μια τέτοια ενέργεια θα δημιουργούσε ακόμη πιο εκρηκτικό πρόβλημα στη σχέση με την Τρόικα, η οποία δοκιμάζεται άγρια εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης να κάνει μεταρρυθμίσεις και να υλοποιήσει όσα υπέγραψε στο Μνημόνιο.

-Αν φύγεις τώρα είναι πιθανόν να μην πάρουμε ούτε τη 3η δόση και θα αναγκασθώ να οδηγήσω τη χώρα στη χρεοκοπία, χωρίς να έχουμε προλάβει να προετοιμασθούμε επικοινωνιακά…,( για να εξαπατήσουμε τους μαλάκες ) ήταν η θέση του πρωθυπουργού.

Ο Παπακωνσταντίνου διαισθανόμενος ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες με τις διαρκείς αυτοδιαψεύσεις του (κα Τρέμη, δεν θ αυξήσουμε τον Φ.Π.Α), αλλά και την καυτή ανάσα του έτερου εντολοδόχου Λουκά Παπαδήμου, στον οποίο ο πρωθυπουργός έχει αναθέσει την ευθύνη να χρεοκοπήσουμε γλυκά κι όσο πιο ανώδυνα γίνεται-αποφάσισε να τα βροντήξει.

Η Οικονομία δεν είναι υπουργείο Πολιτισμού (παρότι κι από δω φούνταρε ο Ζαχόπουλος) για να τοποθετήσεις τον κολλητό σου χωρίς ολέθριες συνέπειες για τη χώρα. ( Η σειρά του να… φουντάρει )

Για το Οικονομικών είναι σαν να οδηγεί Φερράρι χωρίς δίπλωμα.

Τώρα που τα πράγματα ζορίζουν επικίνδυνα, ο Παπακωνσταντίνου την κοπανά για να μην καταγραφεί στην ελληνική Ιστορία, σαν ο υπουργός Οικονομικών που χρεοκόπησε τη χώρα. Θα καταγράφει όμως στην συνείδηση του κόσμου ως το μεγαλύτερο πολιτικό παλιοτόμαρο όλων των εποχών

Η χρεοκοπία είναι προδιαγεγραμμένη και στο χέρι του πρωθυπουργού είναι αν θα μας χρεοκοπήσει με καπετάνιο τον έτερο εντολοδόχο Παπαδήμο η τον «παραιτημένο» Παπακωνσταντίνου. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...