Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πλακώθηκαν στα μπινελίκια ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ με τον ΒΟΡΙΔΗ



Όπως λέει ο αρχηγός ,η ομάδα είναι ..μπετόν αρμέ, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να μπινελικώνονται πότε-πότε για να ανάβουν τα…πατριωτικά αίματα. Έτσι δεν ήξερε που να κρυφτεί ο Μακούλης ο Βορίδης, από τα βρισίδια που του έριξε ο υποτιθέμενος σύνορκος του Αστέριος Ροντούλης. Τον «στόλισε» με πολλά κοσμητικά επίθετα για τις νεοφιλελεύθερες εμφανίσεις του στην TV. Έτσι μετά από αυτό που παίχτηκε έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας οι δύο βουλευτές έγιναν δύο ξένοι στο ίδιο μαντρί. «Γαμώ την Πανα...χαϊκή σου» του είπε με οργίλο ύφος ο Αστέριος Ροντούλής με αποτέλεσμα ο Μάκης Βορίδης παραλίγο να του πει γαμώ την… Λάρισα σου, αλλά σκέφτηκε ότι έχει εκεί φίλους και…. κόλλησε..
«Γαμώ την Πανα...χαϊκή σου αν ξαναβγείς στα κανάλια και κάνεις νεοφιλελεύθερες δηλώσεις. Θα σε τσακίσω... », συνέχισε να του λέει σε έντονο τόνο ο Λαρισαίος βουλευτής .
Σε δηλωση του ο Βορίδης, είπε αφού η συζήτηση αφορούσε ομάδα τρίτης και όχι ...Α' Εθνικής κατηγορίας όπου παίζει αυτός, δεν είχε νόημα να απαντήσει.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να τον προσεχει ο μακης.Ειναι μουστακαλης,αγροτοπαιδο,δουλεμενος μην τυχον και τον χορεψει στα γονατα και τον φωναζει μετα γεια σου θειο απο μακρια ο γαλλοαναθρεμενος και στα σατεν μεγαλωμενος μισελ βοριδή.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...