Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Eυθεία αμφισβήτηση ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ στον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, για τις επιλογές του.


Ανανεωμένο πόστ από εδώ ΕΔΩ

Διαβάσαμε στη σημερινή ΑΠΟΨΗ το ρεπορτάζ με τίτλο «ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ», που αναφέρεται εν πρώτοις στην επιστολή του πρώην αναπλ.γραμμ. της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ Παναγιώτη Αποστόλου με την οποία άνοιξαν ..οι ασκοί του Αιόλου, και στην οποία απέδιδε στον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ελλιπή παρουσία και έργο από την Κ.Ε της οποίας προΐσταται ως γραμματέας.

Στο άρθρο αναφέρονται ως δυσαρεστημένοι και αποστασιοποιημένοι από το κόμμα, τέσσερις πρώην γεν.διευθυντες, οι Σχοινάς, Καρκαλέτσης, Χριστοδουλόπουλος, και Καραποστόλου, καθώς και δυο πρώην γραμματείς της Κ.Ε οι Μιχάλης Βάρδας, και Παναγιώτης Αποστόλου που έστειλε και την επιστολή-κεραυνο.

Σταθήκαμε όμως με πολύ προσοχή στο σημείο όπου αναφέρει πως… κύκλοι προσκείμενοι στον Καρατζαφέρη ( βλέπε Γεωργιάδης όπου έχει και …επώνυμη.. άλλη δήλωση του στην σελίδα) είπαν ότι «δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ που να θέλει να πάει στην Ν.Δ, και εξάλλου τα ΠΡΟΣΩΠΑ που αναφέρονται στο ρεπορτάζ σας, «ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ» που θα τα καθιστούσε ..αξιωματική αντιπολίτευση».

Δηλαδή με λίγα λόγια ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ κάνει έμμεσα… «ευθεία επίθεση» στον Καρατζαφέρη για τις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ επιλογές του στην στελέχωση του κόμματος τους, πως έχει κάνει τραγικά λάθη στις επιλογές προσώπων, εφόσον λέει ότι δεν διέθεταν το…ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ, τέσσερις πρώην διευθυντές , και δυο πρώην γραμματείς της Κ.Ε που είναι μεν εκλεγμένοι αλλά ασφαλώς με την… σύμφωνη γνώμη του αρχηγού.

Σημαίνει, πως ο αρχηγός του είχε βάλει σε καίριες και δεσπόζουσες πολιτικές θέσεις ως υψηλόβαθμα ,άτομα που δεν είχαν τις ικανότητες να ανταποκριθούν στα αυξημένα καθήκοντα τους.

Σημαίνει, ότι ο αρχηγός του είναι ένας άσχετος, που κάνει συνεχείς και …διαχρονικές ηλίθιες επιλογές, αφού η παρουσία και το …ανύπαρκτο κατά τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ έργο των προαναφερομένων στελεχών, ήταν διαχρονικό αρχής γεννωμένης από την ίδρυση του κόμματος όπου ο ο καταλληλότερος ΑΔΩΝΗΣ….. απουσίαζε.

Ξεχνά όμως εσκεμμένα ότι ..αυτά τα στελέχη ( με τις… ελλιπείς ικανότητες και χωρίς ..πολιτικό εκτόπισμα ) ,με το όποιο έργο και τον αγώνα τους, τον έκαναν βουλευτή για να απολαμβάνει… τα προνόμια της θέσης, και πως υπό την γραμματεία του λόγω των …υπέρ- ικανοτήτων του, έχασε το κόμμα του, το ένα τρίτο της δύναμης του.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ..ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ;

Εμείς όπως πάντα θα στο πούμε ευθέως. Εάν αυτοί δεν έχουν «πολιτικό εκτόπισμα», εσύ είσαι … «πολιτικά βλαμμένος» ,διότι πρώτον ,είσαι …επιλογή ..Καρατζαφέρη, και δεύτερον το δείχνουν τα ..λόγια και τα..έργα σου.

Καλύτερα λοιπόν να ασχολείσε με τα… εσώρουχα της…… ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΣ που είναι και το μεγάλο κέρδος σου από την ενασχόληση σου με την πολιτική, και καλά θα κάνει ο υποτιθέμενος πλέον αρχηγός σου εάν θέλει για να σταματήσει τον κατήφορο σου, να σου… τραβήξει τα αυτιά. Οι πολιτικά ηλίθιοι μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Παρεμπιπτόντως ακόμα να υπάρξει απάντηση σου στην επιστολή του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Τι να απαντήσεις ; Μπορείς ;. Μήπως είναι ψέματα τα όσα καταγγέλλει;

Του αφιερώνουμε του Μπουμπουκου μερικά από τα σχόλια που έγιναν για να τα διαβάσει να …μορφωθεί.

Ανώνυμος είπε...

καιρος ηταν να αρχισουν τα οργανα.
βρεθηκε καποιος να τα χωσει στους πατριδοκαπηλους,καρατζαφερη και γεωργιαδη.
μπραβο ιχνος,η μεγαλυτερη προσφορα του μπουμπουκου ειναι η τσεπη του και μονο.καταφερε να αυξησει το εισοδημα του με την μπουμπουκα.

27 Νοεμβρίου 2010 5:11 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία τώρα να κάνει και τα μαθήματα ορθοφωνίας που του συνέστησε η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ,γιατί σε λίγο θα του χρειασθούν και μαθήματα ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑΣ.
ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΧΡΗΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ένα κόμμα για να λέγεται σοβαρό δεν πρέπει να απαξιώνει άξια στελέχη του που αποδεδιγμένα αγωνίστηκαν για να μπει το κόμμα στην βουλή και να έχουν οι βουλευτές του την δυνατότητα να εκφράζουν στον κόσμο την ιδεολογική πλατφόρμα που από του βήματος του συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη, παρουσία τεσσάρων χιλιάδων συνέδρων, εκφώνησε ο Π. Αποστόλου κατ' εντολή του Γ.Καρατζαφέρη. αυτό το στέλεχος κατά την άποψη σου κύριε Γραμματέα (όχι με νόμιμες διαδικασίες, ξέρεις εσύ ο Βορίδης και ο Μπαμίχας)δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα;τους Βάρδα και Αποστόλου τους βρήκες στο κόμμα ή σε βρίκανε!!!
δεν γνωρίζεις πως επι γραμματίας, Βάρδα Αποστόλου και Τσιμπίδη,οργανώθηκε το κόμμα σε όλη την περιφέρεια και στα αστικά κέντρα, από μηδενικής βάσεως;
όργωσαν όλη την Ελλάδα και δημιούργησαν σε κέθε πρωτεύουσα νομού μία εύρωστη μητροπολιτική επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ. (όπως λεγόταν τότε πριν αλλάξει την ονομασία ο κολοτούμπας). εσύ ως γραμματέας, σε προκαλώ, να μας πεις πόσες νομαρχιακές επιτροπές δημιούργησες και ποιό αποτέλεσμα είχαν; μήπως από αυτές που παρέλαβες οι μισές έχουν κλείσει και οι άλλες μισές υπολειτουργούν; θεωρώ πως πριν ανοίξεις το στόμμα σου πρέπει να έχεις βουτήξει την γλώσσα σου στο μυαλό σου!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΩΝΗ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ,Ο ΒΑΡΔΑΣ,ΟΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ,ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΛΠ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ,ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ,ΩΣ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΟ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.ΠΩΛΟΥΣΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΣΤΡΩΜΜΕΝΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΔΕ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕΣ ΤΟ 2007 (ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ) ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ.Η ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΑΚΗ .ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑΣ,ΠΟΛΥΩΡΑΙΟΣ ΟΡΟΣ.

ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ ΜΠΟΜΠΟΥΚΟ.

ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ , Ο ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΛΠ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΩΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?????

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ....

ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΤΩΝ 6:55 ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Άδωνη θα σε παρακαλέσουμε να μας πεις την απόφαση του εκτελεστικού γραφείου του ΛΑΟΣ για το μνημόνιο πριν την ψηφισή του από την κοινοβουλευτική ομάδα υου κόμματος.
Η απόφαση του Ε.Γ.ήταν κατά του μνημονίου;Πως λοιπόν εσείς οι βουλευτές ψηφίσατε ΥΠΕΡ μνημονίου όταν το κόμμα ψήφισε ΚΑΤΑ.Είναι σύνομο αυτό;Πήρε απόφαση η κεντρική επιτροπή για όλες τις αποφάσεις σας;
Εγκαλείσε πως πρεσβέβεις νεοφιλελευθερη πολιτική .Αυτό αποφάσισαν τα συνέδρια του κόμματος;Γιατί δέχθηκες την "εκλογή σου δια βοής" ως γραμματέας και γιατί "καπελώσατε"την υποψηφιότητα Μπαμίχα;Είναι δημοκρατικά όλα αυτά ή παραπέμπουν σε κόμματα τριτοκοσμικά που αποφασίζουν ο αρχηγός με κάποιους σφουγγοκολάριους της καρπαζιάς;
Έχεις απαντήσεις για όλα αυτά ή περμένεις πρώτα να κάνεις τα μαθήματα ορθοφωνίας;

είπε...

Το να μιλαει για πολιτικα αναστηματα ενας ΝΑΝΟΣ της πολιτικης,της ηθικης και της αξιοπρεπειας,ειναι ο,τι πιο γελοιο εχει ακουστει στο ξεφτιλο-Λαος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ,ΛΑΙΚΟ ΕΞ΄ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ.ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ.Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.


Ανώνυμος είπε...

Ο πυρήνας του δημοσιεύματος
είναι προβοκατόρικος.
Ο δράστης λέγεται Αδωνης Γεωργιάδης ή απλά Μπουμπούκος.

Αυτούς που καταγγέλει πως δεν
έχουν το ... πολιτικό εκτόπισμα
να πάνε στην ΝΔ, έχουν όλοι τους
έρθει από την Ν.Δ. !!!

Ο Μπουμπούκος, από που έχει έρθει;
Από που ;;;
Όποιος ξέρει, ας απαντήσει .
Αν κανείς δεν ξέρει, θα απαντήσω
ξανά εγώ, αύριο όμως.

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται γιά ασήμαντη σπέκουλα,
το ποιοί θα πάνε και ποιοί δεν θα πάνε στην Ν.Δ. Αν απαιτηθεί όλοι
θα πάμε ξανά πίσω. Ο Καρατζαφέρης
τάχει πουλήσει τα εθνικά θέματα.
Περιμένω να πη καμιά λέξη ο Σαμαράς
και θα δεις Αδωνη τι έχει να γίνει.
Μιχάλη σε πέρνω στο τηλέφωνο και
δεν απαντάς, έχεις αλλάξει νούμερο
ή τι συμβαίνει; Αν διαβάζεις το
ιντερνετ, πάρε με τ/φ να τα πούμε
εγώ δεν άλλαξα. Μιχάλη , σήκω και
πες σ όλους αυτούς τους μαλάκες
καναπεδάκηδες και σια, τότε που μας
ξεφούσκωσαν τα λάστιχα οι ανθρώποι
της ΜΙΤ της ΜΙΤ , στη Μύκη πρόπερσι
τον χειμώνα και χιόννιζε έξω . Ρώτα
τους ρε Μιχάλη που ήσαντε αυτοί τότες.

Μπάμπης - Ξάνθη

Ανώνυμος είπε...

Κάνουμε ρε Μπουμπούκο υπομονή, αλλά αρχίζουν να εξαντλούνται τα όρια της.Οταν ανοίξουν τα στόματα μερικοί απο εσάς θα πρέπει να φύγεται εκτός Ελλάδος,διότι θα πέσει πολύ, μα πολύ γιαούρτι.Υποψιάζωμε οτι σε έχουν βάλει, να μας τα εξαντλήσεις.

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑΟΣ ζει τις τελευταίες του
μέρες μιά και παράτησε τα εθνικά
θέματα και ο καρατζαφέρης μαζί
με τον άδωνη και 2-3 άλλους κυττά
με μπας και πάρουν καποιο υφυπουρ
γείο σε μια νέα κυβέρνηση ΓΑπ.
Τη Θράκη την έχουνε ξεπετάξει ,
δεν τους νιάζει πιά ο μεγάλος
αγώνας που γίονεται εδωπέρα , ούτε
ψηφοδελτιο κατέβασε ο καρατζαφέρης
και μας είπε κατα συνίδηση να
ψηφίοσουμε. Δηλαδή Καρατζαφέρη,
με βάση τη δική μας συνίδηση η τη
δική σου συνίδηση που φένεται να
μην υπάρχει πιά. Τώρα αυτα που λεει
ο Μπουμπούκος είναι γιά τα παλιά
μας παπούτσια. Εμείς έχομε τέτια
ακόμα αυτός δεν είχε ποτέ του.
Τον Νίκο το Σχινά και το Μιχάλη
Βάρδα τους γνωρισα το 2006 ή 2007
δε θυμάμαι ακριβώς, είναι και οι
διό τους ικανότατοι και τίμιοι
πατριώτες μπροστά τους οι διάφοροι
Αδωνες δε πιά νουνε μπάζα.
Αδωνη αν είσαι μάγκας ελα εδω
θα σε παω στα Αρριανά να εξηγήσεις
σε αυτούς που λενε πως ειναι τουρ
κοι Αδωνη, να τους ξηγήσεις τι
εννοείς με τις μαγκιές σου που
μυρίζουν σαλονίλα. Ελα λοιπόν εδώ
να εξηγήσεις και για το μνημονιο
πως θα περναει αυριο ο κόσμακης
καλιτερα από σήμερα. Ελα σε
περιμένουμε, καλώς να ωρισης Αδωνη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τηλεπλασιέ έπιασες στο στόμα σου τον Σχοινά έστω και έμμεσα ; Το ξέρεις ότι εάν δεν ήταν αυτός, ο αρχηγός σου ίσως να έμπαινε φυλακή, και να μην υπήρχε ως πολιτικός ; Αη στο διάολο άσχετε. Επειδή δεν μιλεί ο ίδιος, δεν σημαίνει ότι εμείς οι …παλιοί θεσσαλονικείς δεν γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EXEI ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
ΑΝΩΝΥΜΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο
ΝΙΚΟΣ Ο ΣΧΟΙΝΑΣ, Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ
ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ
ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ
ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ
ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ
ΕΥΚΟΛΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
ΣΧΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΡΔΑ ΠΟΛΥ
ΚΑΛΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ή ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ. ΚΑΙ ΟΙ
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ
ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ή
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ
ΚΑΝΑΛΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ
ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ
ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ
ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ή ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ : ΠΟΥ ΤΑ
ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΕ
ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ
ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ; ΜΗΝ ΜΑΣ
ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ
ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ
ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ;; ΠΟΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΙΧΝΟΣ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΙ. ΤΟ
ΙΧΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η
ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΔΩΝΗ Ή ΜΠΟΥΜΠΟΥ
ΚΕ, ΑΤΥΧΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Δ..Ν.Τ.
Η Ελλάδα παρουσιάζει αυτά τα τεράστια ελλείμματα που φτάσαμε κοντά στην χρεοκοπία και με μισθούς και συντάξεις που έρχονται όπου νάνε μετά τις εκλογές που θα γίνουν από 300 – 900 ευρώ , από την στιγμή που πλάκωσαν ανεξέλεγκτα βάση σχεδίου οι λαθρομετανάστες – μετανάστες τώρα αυτή την στιγμή είναι 6.000.000 και μέχρι το 2020 θα γίνουν 20.000..000 οι λαθρομετανάστες – μετανάστες , γι αυτό θα κάνουν το τζαμί και που ψηφίσαν το κόστος κατασκευής τα κόμματα προ ημερών την χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό της Ελλάδος 15.000.000 ευρώ και ακολουθούν και αλλά τζαμιά για να καλυφτούν οι ανάγκες των μουσουλμάνων για προσευχές που θα τα πληρώσουν όλα οι Έλληνες . Ο λαθρομετανάστης .μετανάστης εχει ανάγκη από νοσοκομεία , φάρμακα , ιατρό , σύνταξη χρήματα για εδώ και άλλα να στέλνει στις πατρίδες τους μεταφορές για κινείτε και πολλά άλλα . ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΩΧΕΥΟΥΜΕ ΜΥΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΛΘΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ .ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΝΑΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 300 – 900 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ .
ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ,
ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ ,Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,
ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ .
Το ΠΑΣΟΚ έφηβε την λέξη ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ για να μην μιλήσει ο Έλληνας , και να λέει το ΠΑΣΟΚ μέσω των καναλιών του και μεγαλοδημοσιωγράφων του , Α είσαι κατά των ξένων είσαι ρατσιστής και πας στην γωνιά και σε απομονώνουν και είσαι δακτηλοδεικτούμενος .
Αυτό είναι το κόλπο για να μην μιλάει ο Έλληνας και οι άλλοι να κάνουν την δουλεία τους χωρίς εμπόδια .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΧΟΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΡΚΑΛΕΤΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΑΔΩΝΗ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

H άποψη του κ. Αδ. Γεωργιάδη, ότι
κάποια από τα πιό σημαντικά, αν όχι
τα σημαντικότερα στελέχη του ΛΑΟΣ,
"δεν έχουν πολιτικό εκτόπισμα κλπ"
είναι άστοχη, άδικη, αδικαιολόγητη
και απρεπής. Ίσως οφείλεται στο
μικρόβιο της αλαζονείας από το
οποίον μάλλον φαίνεται να έχει
προσβληθεί.

Η Πολιτική, κατά την, σήμερον, επι
κρατούσα άποψη κρίνεται εκ του
αποτελέσματός της.Τα υψηλόβαθμα
στελέχη τα οποία ο κ. Γεωργιάδης
επιχειρεί να απαξιώσει με φαιδρές
δηλώσεις έφτιαξαν το κόμμα στο
οποίο αυτός είναι σήμερα βουλευτής.

Κάποιους από τους διωκόμενους από
τον κ. Γεωργιάδη, τυγχάνει να τους
γνωρίζω προσωπικά και συνεχίζουν να
με τιμούν με την φιλία τους.
Καθόλου δεν συμφωνώ με τον τρόπον
του και τις μεθοδεύσεις του.
Θα περίμενα να μας εξηγήσει τι
αυτός έκανε γιά το κόμμα του, τι
αυτός συνεισέφερε πολιτικά και
ιδεολογικά στον πατριωτικό και
εθνικό χώρο που φέρεται ενταγμένος
αλλά ομολογώ , με κάθε καλή πίστη,
ότι δεν γνωρίζω.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές
εκλογές, μάλιστα, επικεφαλής του
δυσωνύμου συνδιασμού " Αττική Οδός"
υπελείφθη σε ποσοστά και αυτού
εισέτι του ΣΥΡΙΖΑ που συνήθιζε,
λαύρος ων, να καταγγέλλει !
Διότι Μητρόπουλος + Ψαριανός +
Αλαβάνος = 10% περίπου, ενώ η
δυσώνυμος "Αττική Οδός" μόλις που
άγγιξε το 6,9% ! Ή μήπως δεν
είναι έτσι κ. Γεωργιάδη ; Σας
παρακαλώ διαψεύστε μας ή εξηγήστε
μας, είναι έτσι , ναι ή όχι ;

Αποτύχατε λοιπόν κύριε Γεωργιάδη.
Η αλαζονεία σας και η αμετροέπειά
σας (αυτήν την κολλήσατε από τον
πρόεδρό σας) σας εμποδίζουν να το
ομολογήσετε και με οδύνη αληθινή
σας παρατηρώ να επιχειρείτε να
εξαπατήσετε τον ελληνικό λαό πως
δήθεν διατηρήσατε τα ποσοστά σας.
Θα έπρεπε να είσαστε πιό σεμνός
και ταπεινός σε αυτές τις δύσκολες
ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας
και ο λαός της.

Με την ευκαιρία που εσείς μου
δώσατε επιθυμώ να σας ερωτήσω :
Επιλέξατε εσείς τον τον δυσώνυμον
τίτλον του συνδιασμού σας "Αττική
Οδός" ; Αν ναι, δεν είχε τύχει να
πληροφορηθείτε ότι η Αττική Οδός ΑΕ
είναι η επιχείρηση που εκμεταλλεύ
εται εμπορικά την ομώνυμον Οδόν
που διασχίζει απ άκρου εις άκρον
την Αττικήν ; Μήπως θέλατε κύριε
Γεωργιάδη να κολακεύσετε τους επι
χειρηματίες ιδιοκτήτες της ΑΕ , την
οικογένεια Μπόμπολα δηλαδή ;
Δεν ενθυμείσθε ή δεν γνωρίζετε ότι
ο πρόεδρος σας συνήθιζε να την
καταγγέλλει στην ελληνική βουλή;
Δεν το ενθυμείσθε ; Αν ναι, τότε
γιατί δεν επιλέξατε κάποιαν άλλη
ονομασία ; Ο αττικός λαός σας
ετιμώρησε με τα χαμηλά ποσοστά που
σας έδωσε και γιά τον λόγο αυτόν.

Συμπερασματικά αποφαίνομαι ότι το
ΔΙΚΟ ΣΑΣ πολιτικό εκτόπισμα απομειώ
θηκε, αν υπήρξε τέτοιο ποτέ, κύριε
Γεωργιάδη και όχι αυτό των στενών
και καθ όλα άξιων συνεργατών σας.
Η ήττα σας στην Αττική βαρύνει
εσάς προσωπικά και τον πρόεδρον σας
κατά μικρότερον ποσοστόν.
Η πολιτική εντιμότητα που κάποτε σας διέκρινε, ελπίζω, σήμερα να μην
σας έχει εγκαταλείψει. Αναγνωρίστε
δημοσίως τα λάθη σας και ζητήστε
συγγνώμην από αυτούς που αναιτίως,
ασκόπως και αδίκως επιχειρήσατε να
βλάψετε.

Ο Λάο-Τσε έχει γράψει : "Είναι
κανείς τόσο σοβαρός , όσο σοβαρά
αντιμετωπίζει τους αντιπάλους του".

ΔΚΠ
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Κομοτηνή.

Ανώνυμος είπε...

Οι κορώνες και οι τσιρίδες του
Μπουμπούκου κανέναν δεν πτοούν.

Είναι τιμή στα στέλέχη μας να
τα υβρίζει ο κάθε Μπουμπούκος.

Ανεβάζει το ειδικό τους βάρος
και χαμηλώνει το δικό τους.

Μπουμπούκο, συνέχιζε να υβρίζεις.
"Εξεστιν Λακεδαιμονίοις ασχημονείν"
και ο κόσμος του ΛΑΟΣ, ο αγνός
κόσμος σε έχει κατατάξει εκεί που
σου πρέπει, μαζί με τον Μάκη Βορίδη
και τον υποταχτικό σου Θάνο Πλεύρη
και την μαμά σας την Νίκη Τζαβέλα.

Αντε, γειά .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ

Ixnos είπε...

φίλε 5.09 ασφαλώς και με μεγάλη μας χαρά θα δημοσιεύσουμε οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο στείλει ο κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ αλλά μην ελπίζεις σε κάτι τέτοιο διότι πρέπει να δει πρώτα σε ποιό απο τα... πολλαπλά βιβλία του "που πουλάει εννοούμε" το έχει... καταχωρήσει.

Ανώνυμος είπε...

διαβασα προσεκτικα την επιστολη Αποστολου.Είναι απολυτως σωστα τοποθετημενος σε ολα τα θεματα που μας απασχολουν ολους.Θελουμε να εχουμε απαντηση απο τον Γεωργιαδη γιατι δεν τοποθετηθηκε εκπροσωπος του κομματος στην Θρακη αλλα και σε ολα οσα του καταμαρτυρουνται.Οι νομαρχιακές επιτροπες στην Θρακη ειναι ολες διαλυμενες.Οταν ομως στην Θρακη ανεβοκατεβαινε ο Βαρδας και οι οργανωσεις λειτουργουσαν αλλα και φωνη ειχαμε στα τοπικα καναλια.Νομιζω οτι στον υπουλο ρολο των αλλων κομματων για την Θρακη ενταχθηκε πλεον και ο Καρατζαφερης.Λυπουμαι παρα πολυ που καποτε τον πιστεψα

Ενας Θρακιωτης

Ανώνυμος είπε...

Στο δέκατο σχόλειο Ανωνύμου αναφέρεται ότι η του Αποστόλου "ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ". Αυτό είναι ανακριβέστατο, αφού τα πρωτα στελέχη τα οποία αντελήφθησαν και δημοσίως κατήγγειλαν τον πολιτικό απαταιώνα Καραγκιοζοφερη τον Νοεμβριο του 2003 ήσαν μέλη της ΚΕ και πρόεδροι των τότε Μητροπολιτικών Επιτροπών Κορινθίας και Μεσσηνίας οι οποίοι συνέστησαν μια άτυπη Επιτροπή των Αποστασιωποιημένων Στελεχών ΛΑΟΣ, που είχε διευρυνθεί από στελέχη 10 νομών. Αυτή η επιτροπή είχε συμβάλλει τα μέγιστα στην μή είσοδο το Λάος στο κυνοβούλιο το 2004.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...