Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Έστειλε το… μήνυμα ο ΚΟΥΡΗΣ στην…ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.



Μια πρώτη ανάγνωση του «μηνύματος» που έστειλε με το πρωτοσέλιδο του ο Μάκης Κουρής μέσω της δημοσκόπησης της RASS όπου αναφέρεται ότι το νεοσυσταθέν απόκομμα της ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ παίρνει το φανταστικό ποσοστό του 2.4% μένοντας εκτός βουλής ,και πίσω από τον …δραγάτη της τον Καρατζαφέρη λέει πως, ο Κουρής θέλει με αυτό τον τρόπο να της πει ότι : Kοίταξε να δεις ΝΤΟΡΑ, εάν δεν ροκανίσεις η ακόμα και να διαλύσεις το προκατασκευασμένο σε ανύποπτο χρόνο από εσένα ΛΑ.Ο.Σ, δεν έχεις καμία ελπίδα να φέρεις ένα αξιοπρεπές ποσοστό, και δεν θα μπορέσεις να το παίξεις “μέγας αρχηγός” με με…2.4%, ανεξάρτητα εάν δημιουργήσεις Κ.Ο στην βουλή. Δεν παίρνεις τις… εντυπώσεις. Έξαλλου είναι και η μόνη.. δεξαμενή που έχεις… μπροστά σου, αφού τα γκάλοπ δείχνουν ότι όσο χτυπάς τον ΣΑΜΑΡΑ τόσο αυξάνεται η συσπείρωση του, και άρα και τα ποσοστά του. (23,1% ,έναντι 21,3%),ενώ το ΠΑΣΟΚ ταυτοχρόνως κρατεί σταθερά την κεντρική δεξαμενή του. Ο Μάκης Αφήνει «ανοιχτό» το θέμα της δημιουργίας και άλλου νέου κόμματος, αφού η αδιευκρίνιστη ψήφος παραμένει ψηλά, ( 21,9% (έναντι 26,7%) «λέγοντας» πως παρά την δημιουργία του αποκόμματος σου, δείχνει ότι δεν πείθεις. Ο Κουβελης σε παίζει στήθος με στήθος ( 2,2% έναντι 1,7% ).με πολύ ποιο υποδεέστερο πολιτικό ιστορικό από το μητσοτακέϊκο, Οι οικολόγοι σταθεροί ( 3,1% έναντι 2,7% ),και δεν τσιμπάς από εκεί ψήφους, Έτσι σου δίνω την κατεύθυνση για το από πού μπορείς να αντλήσεις ψήφους.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει μάλλον ο ΚΟΥΡΗΣ, είναι ότι ήδη πρωτοκλασάτα στελέχη «πρώην μητσοτακικά» του Καρατζαφέρη που χουν παραμείνει ως… δούρειοι ίπποι, ζητούν ήδη κατ΄ιδιαν συναντήσεις με δυσαρεστημένα στελέχη του κόμματος προς… «συζήτηση», αφήνοντας έξω από αυτές τον αρχηγό τους, αλλά και από την συζητηση-επαφή που κάνουν .Αυτό από μόνο του ,κάτι …λέει.
Πιθανολογούμε ότι το επόμενο διάστημα μετά την δημιουργία έστω και υποτυπωδών οργάνων θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στα δυο μητσοτακικά κατασκευάσματα με απώλειες ..ένθεν και… ένθεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...