Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Βουλγαράκης, Ρουσόπουλος, Αυγενάκης ,με το ένα πόδι στην ΝΤΟΡΑ



Τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ Ευάγγελος Μπασιάκος, Αλέξανδρος Κοντός και Πέτρος Δούκας παραπέμφθηκαν στο Ειδικό Δικαστήριο για τη Μονή Βατοπεδίου με την κατηγορία της “αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου”. Απαλλάχτηκαν όμως για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος - το μόνο αδίκημα που θα τους έστελνε σίγουρα στο Ειδικό Δικαστήριο.

Υπόλοιποι δυο αθωώθηκαν από το πασοκ διότι τους χρειάζεται η…. ΝΤΟΡΑ ?

Όλα ανοιχτά για το πολιτικό του μέλλον αφήνει ο Γ. Βουλγαράκης, στην πρώτη του συνέντευξη λίγες ώρες έπειτα από το αθωωτικό αποτέλεσμα της Βουλής. Ο κ. Βουλγαράκης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το πως θα κινηθεί στο μέλλον, ενώ άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. «Οι εξελίξεις στην κεντροδεξιά είναι ραγδαίες. Θα παρακολουθήσω την ομιλία της κ. Μπακογιάννη. «Όλη αυτή η υπόθεση για εμένα και ενδεχομένως για τον Ρουσόπουλο είχε εσωκομματική αφετηρία. Υιοθετούσαν κάποιοι στη ΝΔ τα επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ. Οι ‘πιπιλομανώληδες’ όπως τους λέω εγώ»

Σε ότι αφορά τον γραφικό Αυγενάκη, ήδη από προχθές όλο το επιτελείο του έχει μετακομίσει στην Ντόρα ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ τους για να προετοιμάσουν την …άφιξη του.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω η χωρα καιγεται και η πουτανα λουζεται.τι το καινουριο θα παρουσιασει το κινημα ντορας?να βολεψει και αλλα ορφανα-κοπροειδη,να ξεπουλησει οτι απεμεινε απο την πατριδα μας.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ......

Ανώνυμος είπε...

Μαύρο, κατάμαυρο. Τα λεφτά της κυρίας δεν τελειώνουν ποτέ?

FREE BEING είπε...

Δεν ντρέπεται λιγάκι? Πως τολμάει αυτή η πρωτεργάτρια της κλεψιάς και του ρουσφετιού να παρουσιάζεται σαν σωτήρας? V for Vendetta

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΠΟΤΑΝΑ

Ανώνυμος είπε...

να μας εξηγησει που βρηκε ο πατερας της την συλλογη αρχαιων και την χαρισε στο ελληνικο δημοσιο.
δεν ειναι αυτο αρχαιοκαπηλεια;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...