Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Παναγιά βοήθα. Σαρώνει το νέο κόμμα της ΝΤΟΡΑΣ


Βλέποντας την δημοσκόπηση στην Ν.Δ τους έπιασε τρεμούλα. Απόψε έχουν έκτακτη σύσκεψη για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τον νέο ισχυρό αντίπαλο που έρχεται με φόρα να τους… κλάσει τους πολιτικούς όρχεις.

Ρεπορτάζ

Πανελλαδική δημοσκόπηση...
Ποια είναι η ανταπόκριση του νέου κόμματος στο εκλογικό σώμα; Σε πανελλαδική δημοσκόπηση, που άρχισε να γίνεται την επομένη της ανακοίνωσης της ίδρυσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ) από τη Ντόρα Μπακογιάννη, το ποσοστό που συγκεντρώνει το νέο αποκόμμα είναι... της τάξεως του 2,5% .
Η πρώτη, λοιπόν, δημοσκόπηση που θα έρθει στο φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο, δείχνει πως η Ντόρα δε βρίσκει στον κόσμο την ανταπόκριση που η ίδια περίμενε.
Μπορεί στην αναμέτρησή της με το Σαμαρά για τη διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος, το ποσοστό που συγκέντρωσε να 'ταν μεγάλο, όπως και η πολιτική επιρροή και η δύναμή της στην Κρήτη. Όμως, η παρουσία της σαν αρχηγός νέου κόμματος είναι απογοητευτική.
Στη σφυγμομέτρηση έχουν καταμετρηθεί και οι αντιδράσεις από τις διαγραφές των βουλευτών Αυγενάκη και Κοντογιάννη, που ήδη προσχώρησαν στη ΔΗΣΥ...Πηγή


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η δημοσκοπηση ειναι λαθος.Εχει 3% και απο τη χαρα της ανεβηκε πανω και δε λεει να κατεβει μη τυχον και το'χασει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...