Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Βγείτε ρε καναπεδάτοι όλοι στους δρόμους. Σας κοροϊδεύουν ασύστολα.



«Αποτελεί την καραμέλα για πολλούς εργοδότες, προκειμένου να δείξουν την πόρτα εξόδου σε εργαζομένους τους». «Δεν κρύβεται το ΔΝΤ πίσω από την απώλεια πολλών δικαιωμάτων των εργαζομένων, αλλά οι μεγαλοτραπεζίτες, τα στελέχη ΜΜΕ και οι μεγάλες εταιρίες που κινούν τα πιόνια στο σκάκι του μνημονίου επιτήρησης».

Με αυτές τις φράσεις που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και που φέρεται να ειπώθηκαν από στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών που μετείχε στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις με την τρόικα, περιγράφεται με μάλλον ζοφερά χρώματα το παρόν και το μέλλον στην αγορά εργασίας, αλλά παράλληλα αποκαλύπτεται από επίσημη πηγή από που ασκούνται οι πιέσεις στην τρόϊκα τις οποίες με τη σειρά της μεταφέρει στο ελληνικό οικονομικό επιτελείο.

Όπως επισημαίνει η ανώνυμη πηγή, δεν είναι λίγοι οι τραπεζίτες, ορισμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και μέτοχοι ή στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων που τον περασμένο Αύγουστο έδωσαν το πράσινο φως για την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων, στη διάρκεια της πρώτης δηλαδή αναθεώρησης του Μνημονίου.

«Ένιωθα ότι δεν διαπραγματευόμουν με το ΔΝΤ, αλλά με τα μεγάλα συμφέροντα στην Ελλάδα. Σιγά μην εμπνεύστηκε ο Ντομινίκ Στρος - Καν τις αμοιβές για τις Ελληνίδες καμαριέρες», εκμυστηρεύεται ο ίδιος για τις ασφυκτικές πιέσεις των μεγάλων «κεφαλιών».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...