Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τι γίνεται με το ΛΑ.γ.ΟΣ . Υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ τέθηκε σε …προσωρινή αργία



Σε προσωρινή αργία τέθηκε με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή. Στην κ. Λεονταρή επιβλήθηκε το συγκεκριμένο διοικητικό μέτρο, επειδή σε βάρος της εκκρεμούν δύο παραπεμπτικά βουλεύματα.

Ειδικότερα, με το υπ’ αριθ. 432/2009 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας παραπέμπεται να δικαστεί για έκδοση ψευδών βεβαιώσεων κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση αφορά βρέφος τσιγγάνων, το οποίο πέθανε τον Οκτώβριο του 2004 κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης για την αφαίρεση νομίσματος που είχε καταπιεί.

Οι γονείς του υπέβαλαν μήνυση σε βάρος 7 γιατρών αλλά η κ. Λεονταρή βεβαίωσε ψευδώς στην έκθεσή της ότι είχε γίνει «ιολογικός έλεγχος» και ότι είχε αποσταλεί «τμήμα της τραχείας στο αρμόδιο εργαστήριο», με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι γιατροί να μην παραπεμφθούν σε δίκη.

Εξάλλου, η ίδια παραπέμπεται να δικαστεί και με το υπ’ αριθ. 25/2010 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, για νόθευση εγγράφου μετά χρήσεως και ψευδορκία μάρτυρα.

Συγκεκριμένα, η κ. Λεονταρή είχε αλλοιώσει το έγγραφο του προέδρου της Επιτροπής Πραγματογνωμόνων για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου Σινούκ στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 με 17 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος.

Τη μήνυση εναντίον της είχε υποβάλει η συνάδελφός της Αποστολία Ακριβούση, η οποία ενώ μετείχε σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Πραγματογνωμόνων, η κ. Λεονταρή την είχε εμφανίσει, ψευδώς, να απουσιάζει αδικαιολόγητα από την υπηρεσία της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κ. Λεονταρή ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες και ενώ βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, έκανε διακοπές με τον σύζυγό της στη Σάμο και φωτογραφήθηκε με τοπικά στελέχη του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη.

Πηγή

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε το υπ’ αριθ. 432/2009 βούλευμα

Ψευταράδες δεν υπάρχει τέτοιο βούλευμα!!!!

Ixnos είπε...

Kαι που το ξέρεις εσύ ρε σαχλαμάρα;Αντε τωρα να πάρεις κανένα χαρτζιλίκι απο τον χοντρό για τον κόπο σου.

Ανώνυμος είπε...

Το έψαξα ρε μαλάκα
Αντε γλύψε τον Σαμαρά μαζί με τον Δημητράκη τώρα παλιοηλίθιε

Ανώνυμος είπε...

αντε βρε ιχνος συνεχισε και ο σαμαρας θα σ'ανταμειψει.πες πες γκαιμπελισκε με το αλλο πουστρακι το βαρδα κατι θα γλειψετε.

Ixnos είπε...

Τον εχουμε γραμμένο στ΄αρχίδια μας και τον ΣΑΜΑΡΑ και ολο το κολοπολιτικό σινάφι παλιομαλάκα.Εσείς που περιμένεται τα..κόκκαλα τους να κλαίτε.

Ανώνυμος είπε...

Ε..ρε μελιγαλάς που χρειαζεται για τους φασισταραδες του ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Κλασικό παράδειγμα φασισμού. Όποιος τους κατηγορεί ,τον καθυβρίζουν και τον χρεώνουν σε κάποιον. Στην προκειμένη περίπτωση στον… ΣΑΜΑΡΑ. Οι πράξεις και οι τακτικές τους είναι δανεισμένες από τον Γκέμπελ. Αλλοίμονο στην Ελλάδα εάν επικρατήσουν πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή,η συγκεκριμμένη υποψήφια είχε μπει πολύ στο μάτι του Ροντούλη (έπαιζε στα ίσια,για την κατάκτηση της έδρας στην Λάρισα) και δέχθηκε χτυπήματα κάτω από την ζώνη,από τον Ροντούλη διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για την εγκυρότητα της καταγγελίας. Δεν αμφιβάλω αλλά σκέφτομαι,μήπως είναι συνέχεια της κόντρας που είχαν στο παρελθόν γιατί ο άλλος τα κάνει κάτι τέτοια! Προσοχή,λοιπόν! Ας δούμε και ποιος οφειλείται από το συγκεκριμμένο θέμα καθώς ενδέχεται,να έχουμε πρόωρες εκλογές και θέλει έτσι να την βγάλει από την "μέση".

Ανώνυμος είπε...

Εαν ξαναβγαλουν τον αρπαχταδωρο Ροντουλη οι Λαρισαιοι ειναι αξιοι της τύχης τους.

Ανώνυμος είπε...

Κοπρόσκυλο της ΝΔ κάνε και καμία ανάρτηση εναντίον του Σαμαρά αλλά τι να κάνεις αφού από εκεί τρώς και εσύ και ο Δημητράκης που μάλλον είσαι το ίδιο πρόσωπο με το φασιστομπλόγκ γελας-ορττοντοξι

Ixnos είπε...

Εσυ μάλλον δεν ξερεις και να ...διαβάζεις.Αντε ..γεια.

Ανώνυμος είπε...

Το παράδοξο είναι ότι τον Ροντούλη τον θέλει ο Καρατζαφέρης αλλά τον θέλει και Βορίδης! Εδώ,τι κόλπα μας παίζουν; Όσο,για τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ,αυτοί είναι απλά χαϊβάνια!!!Να τον χαίρονται,τον Ροντούλη γιατί είναι σαν τα μούτρα τους!!!

Ανώνυμος είπε...

9:18 πμ, εάν εμάς χρειάζεται Μελιγαλάς, τότε εσάς χρειάζεται... Γράμμος, Βίτσι και Γουδί, φασιστοτραμπούκια, αναρχοάπλυτα σιχάματα του ΤΣΥΡΙΖΑ και των ΕΡΥΘΡΟΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ συνιστωσών σας...! Το ίδιο και για σένα "κύριε" 11:47 μμ, χαϊβάνια να πεις τα σκατοσυντρόφια σου που πρόσκεινται στο ΜΑΛΑΚΑ τον Περισσό και τη ΧΑΒΟΥΖΑ την Κουμουνδούρου, βρωμιάρη, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΟΥ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...