Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Aλοίμονο στους μικροκακομοίρηδες που γύρισαν τα λεφτά τους στις τράπεζες.


Ο αρχιρουφιάνος προετοιμαστής της κοινής γνώμης δεν άντεξε και το… ξεφούρνισε. Δείτε όμως τι …γλυκά το έφερε. Μίλησε για… «πιστωτικό γεγονός» .Αυτή την χρεοκοπία την έχουμε πηδήξει .Της έχουμε δώσει χίλιες δυο ονομασίες εκτός από την… ορίτζιναλ.

Έτσι διαβάζουμε πως, στην τελική ευθεία για το που θα σηματοδοτήσει την επιλεκτική χρεοκοπία μπαίνει η Ελλάδα. Το μαρτύρησε ο Καρατζαφέρης, λίγο μετά την αιφνιδιαστική συνάντησή του με τον Βενιζέλο στη Βουλή.

Αναφέρθηκε στην συνάντηση των οίκων αξιολόγησης με Ευρωπαίο επίτροπο όπου συμφωνήθηκε ότι «θα χρειαστεί ένα πιστωτικό γεγονός και μετά θα αναλάμβαναν την δέσμευση της αναβάθμισης της χώρας στις αγορές. Απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε ένα μίνι επεισόδιο, ένα μικράς διαρκείας και ανώδυνο, εάν δεχθώ τις περιγραφές που έχω ακούσει από κυβερνητικά χείλη» .

«Όλα θα γίνουν επαγγελματικά, όπως πρέπει και θα γίνουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα την κρίσιμη στιγμή που θα συντελεστεί η μετάβαση από το ένα καθεστώς στο άλλο», απάντησε ο Βενιζέλος.

Αποτέλεσμα; Να υποχωρήσει την Τετάρτη το χρηματιστήριο της Αθήνας, Στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 15 ετών επηρεαζόμενο άμεσα από τις ανησυχίες για μετάδοση της κρίσης χρέους στις μεγάλες χώρες της ευρωζώνης. Έκλεισε με μεγάλη πτώση 3,76% , στις 1.101,31 μονάδες.

Και μετά φωνάζει ο αγράμματος χοντρός, γιατί τον …κράζουμε. Τέτοιες ..επαφές βλέπει η… Ντόρα, και ..βγάζει φούσκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...