Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Όταν η πολιτική πουτανιά πάει… χέρι-χέρι.



Το ιδρυτικό στέλεχος της ΔΥΣΗ και Υπεύθυνη Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας και μέλος του τομέα Προγραμματικών Κατευθύνσεων, η Θέκλα Παρασκευούδη, είναι Πρόεδρος ΜΚΟ «Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος» και όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος», η κυρία-λαμόγιο έχει συνάψει ως πρόεδρος ΜΚΟ συμβάσεις για την πρόσληψη νέων με δήμους της Λάρισας, όπου και δραστηριοποιείται κομματικά...!!!! Δηλαδή θα τα αρπάξει ως… προμήθεια για εύρεση εργασίας
Η πλάκα και ή ξευτίλα είναι ότι η Ντορίτα εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλοντας τις ρουσφετολογικές μεθόδους του ΠΑΣΟΚ για προσλήψεις μέσω ΜΚΟ, όπως η περίπτωση εκείνου του ανεκδιήγητου Βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, ονόματι Κουτμερίδη, πού μπέρδευε τις βούρτσες με τις π@ύτσες.

Έλεγε λοιπόν η αμετανόητη Ντόρα:
«Η περίπτωση του κ. Κουτμερίδη και η ΜΚΟ που είχε συστήσει με έδρα το πολιτικό του γραφείο αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα σε μια σειρά ρουσφετολογικών προσλήψεων και κρατικών επιχορηγήσεων στις οποίες χωρίς ντροπή έχει καταφύγει η κυβέρνηση.
Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ο θυμόσοφος λαός που λέει:
“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του”»...
Να και... παροιμίες η Ντόρα...!!
Σήμερα βέβαια και μετά την αποκάλυψη του "Ελεύθερου Τύπου", η Ντόρα σιωπά και η εφημερίδα σήμερα στο πρωτοσέλιδο της, την καλεί να δώσει μία απάντηση--εξήγηση για την περίπτωση της... ΘΕΚΛΑΣ...!

Εμείς θα της πούμε την άλλη παροιμία που λέει …μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...