Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Τα ..γαϊδούρια επιβάλουν Α.Φ.Μ στα… γαϊδούρια.


Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να πατάξει τη φοροδιαφυγή, που καταστρέφει την οικονομία. Έτσι αποφάσισε να πατάξει την διαφυγή κρατικών εσόδων επιβάλλοντας να έχουν ΑΦΜ και τα… γαϊδουράκια της Σαντορίνης που κόντεψαν να τινάξουν τα ταμεία στον αέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με την «Real News», οι ιδιοκτήτες των συμπαθέστατων τετράποδων, θα είναι υποχρεωμένοι από τα αντιπαθή ..δίποδα, φέτος, να έχουν και ένα μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών κρεμασμένο στο... σαμάρι.
Έτσι, θα οφείλουν να κόβουν αποδείξεις αλλά και να αποδίδουν Φ.Π.Α. για τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα γαϊδουράκια σε όσους τουρίστες επισκέπτονται τη γραφική Σαντορίνη....
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ημιονηγών Θήρας, αναρωτιέται: «μας υποχρέωσαν να κόβουμε εισιτήρια. Έχουμε μπλοκάκια, έχουμε βιβλία θεωρημένα στην εφορία. Τι άλλο να κάνουμε;»
Στο ίδιο μήκος κύματος και η λογίστρια των σωματείων που μιλά για Γολγοθά, τονίζοντας πως οι οδηγοί έχουν μπει σε έναν κυκεώνα:
«Λόγω του ότι είναι δύσκολο να λειτουργούν ταμειακή μηχανή, αφού βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, τους υποχρέωσαν να κόβουν εισιτήρια.

Όλα αυτά ξέρεται γιατί γίνονται; Γιατί λένε τα δίποδα γαϊδούρια, πως τα τετράποδα τους χαλούν την..πιάτσα. Δεν μπορεί εμείς οι..γαϊδαροι να πληρωνόμαστε για να καβαλάμε τους πολίτες , και αυτά, να ….πληρώνουν οι πολίτες, για να τα..καβαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...