Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αγανάκτησε με τον χοντρό, μέχρι και ο…. Χατζηνικολάου.

Δείτε «καλούπι» πολιτικού ανδρός, που θέλει να γίνει και…. πρωθυπουργός. Χθες του έκατσε όμως η στραβή διότι είχε μάλλον στραβογ….σει ο δικός του, και ο... γραφικός, και αναλώσιμος, πρόεδρος Χέρι-Χέρι, είχε την τύχη που του άξιζε.
Μέχρι πρόεδρο του Συνδικαλιστικού Οργάνου των βουλευτών, τον αποκάλεσε ο λάου-λάου και το κατάπιε.

Όσον αφορά δε, τη διατριβή περί όνων, ημιόνων, γομαριών, γαϊδουριών κι άλλων συμπαθητικών τετράποδων του Καρατζαφέρη, ο Χατζηνικολάου το τελείωσε, λέγοντας "εμένα, στο χωριό μου, αν με πει κανείς γομάρι, θα πιαστούμε στα χέρια" ,και ο μεγάλος αρχηγός και δημοσιογραφάρα, για να του κάνει πάσα μήπως τον καλοπιάσει, «ανακάλυψε» την είδηση της ημέρας στη συνέντευξη που έδωσε η Παπαρήγα στο Χατζηνικολάου (REAL fm) ."Απολύστε ελεύθερα, είπε στις επιχειρήσεις η κυρία Παπαρήγα.

Τι το 'θελε; Βγήκε στο τηλέφωνο ο Μαϊλης και τον έφτυσε, λέγοντάς τον "ψεύτη και προβοκάτορα" . Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. τον άκουγε, χωρίς να τον διακόπτει. Υπομονετικά. Σαν…γομάρι...

Μέσα από τα καραγκιοζιλίκια του Καρατζαφέρη όμως, βγήκε όμως και η είδηση διότι ο ρόλος του χοντρού είναι να… καρφώνει για να ξεφτιλίσει την πολιτική ,βασιλεύοντας στην …αταξία. Ποια ήταν; Ότι... στη Βουλή φτάνουν δικογραφίες για σκάνδαλα υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. , αλλά τις πνίγουν, περιμένοντας το κλείσιμο της Βουλής, για να παραγραφούν τα αδικήματα.

Πάντως για να …προετοιμάσει το απόκομμα του, σήμερα κάνει συνεδρίαση της ανύπαρκτης Κεντρικής Επιτροπής ..του, έχοντας τόση αγωνία, που ..άναψε το τηλέφωνο της Κατερίνας, από την πολύ… χρήση. Να σκεφτεί κάνεις πως παρά το ότι οι μισοί είναι διορισμένοι από τον χοντρό , μόνο φιλοξενία στην …Αταλάντη δεν υποσχέθηκε για να παραστούν να τραγουδήσουν σαν καλά παιδάκια, το …μια ωραία …πεταλούδα ,και να κάνει το …σώου του. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...