Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έγινε όμηρος ο αστυνομικός Δ/ντης στα χέρια τσιγγάνων στο Ζεφύρι, και τον έσπασαν στο ξύλο.



Αυτή τη στιγμή το Ζεφύρι και η ευρύτερη περιοχή του Μενιδίου, βρίσκονται υπό στενό αστυνομικό κλοιό. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ επί τόπου κατευθύνονται και τα ΜΑΤ. Σε ετοιμότητα και 2 ομάδες των ΕΚΑΜ! Έχουν στηθεί πολλά μπλόκα... από δεκάδες αστυνομικούς, οι οποίοι πλέον είναι εξαγριωμένοι μετά τη δεύτερη επίθεση που δέχθηκαν σε μία μέρα. Μία το μεσημέρι και μία τώρα, στον αστυνομικό διευθυντή. Κάποιοι έχουν βγει από τα όριά τους και γενικώς, απ' ότι μαθαίνουμε, η κατάσταση κρέμεται από μια κλωστή πριν εκτραπεί σε βεντέτα... Προηγουμένως Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στον ασύρματο της αστυνομίας, αμέσως μόλις η ομάδα των 40-50 εξαγριωμένων αθίγγανων επιτέθηκαν στο περιπολικό που επέβαιναν ο αστυνομικός Δ/ντης με τον επίσης αστυνομικό - οδηγό του. Διαβάστε τους διαλόγους στον ασύρματο της αστυνομίας...

ΑΣΤ. - Το κέντρο με λαμβάνει; Είμαι ο οδηγός του αστυνομικού Δ/ντη...

ΚΕΝΤ: - Διαβιβάστε
ΑΣΤ. - (σχεδόν ουρλιάζοντας, σε κατάσταση πανικού) Κέντρο, έχω χάσει τον Διευθυντή μου. Δεχθήκαμε επίθεση. Τον έχουν τραβήξει μέσα οι τσιγγάνοι στο πλήθος. Πέφτει ξύλο. Στείλτε γρήγορα ενισχύσεις.

Στο Μενίδι λοιπόν βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας. Τσιγγάνοι επιτέθηκαν στο περιπολικό που επέβαινε ο αστυνομικός Διευθυντής του τμήματος... της περιοχής, μαζί με τον οδηγό του επίσης αστυνομικό.

Οι τσιγγάνοι τους είχαν στημένη ενέδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, έκλεισαν το δρόμο, αναποδογύρισαν το όχημα και σύμφωνα με όσα διαβίβασαν στο ασύρματο οι αστυνομικοί, του έβαλαν φωτιά.

Άρπαξαν τον αστυνομικό Διευθυντή και στην κυριολεξία μία ομάδα από 40 περίπου άτομα τον σακάτεψαν στο ξύλο! Την ίδια ώρα, κάποιοι από το πλήθος πυροβολούσαν στον αέρα προκειμένου να μην αντιδράσει ο δεύτερος αστυνομικός, βγάζοντας το υπηρεσιακό του όπλο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ μόλις πριν από λίγη ώρα άφησαν ελεύθερο τον αστυνομικό διευθυντή, ο οποίος είναι τραυματισμένος από τον ξυλοδαρμό που υπέστη. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...