Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

O Gilmaz ομολόγησε την ….επίθεση κατά της Ελλάδος.


Κε ΠΑΠΑΔΗΜΟ το ξέρεται ότι η ομολογία του Γιλμάζ είναι ..αιτία πολέμου; Εάν δεν κάνετε κάτι κάποια μέρα θα καθίσετε στο σκαμνί για αυτό από μια απλή μήνυση, ενός απλού πολίτη, διότι εσείς…. δεν έχετε ασυλία. Να είστε σίγουρος.

Η ομολογία του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ που αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» και η ωμότητα με την οποία γίνεται είναι πραγματικά ανατριχιαστική. Επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα. Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες χρηματοδοτούμενοι από μυστικά κρατικά κονδύλια έκαιγαν τα ελληνικά δάση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, και ίσως λέμε εμείς να είχαν συμμετοχή στην καταστροφή της Πελοποννήσου . Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη λόγω της ανικανότητας τους; δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής ανατριχιαστικά:

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι να πουν καταπιαν την γλωσσα τους.οι θρασυδειλοι οι πολιτικοι μας μονο να δερνουν τον λαο μας ξερουν.Οσο για τους ανωτατους αξιωματικους, απο πανε για τη Συγγρου?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...