Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Θέλετε γερμανοτσολιαδοέλληνες ; Ψηφίστε ΣΑΜΑΡΑ και ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Τρομακτικές διαστάσεις παίρνει η πλύση εγκεφάλου από τους μνημονιακούς διαπλεκοπροδότες. Στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Ευαγελλάτος έχει βγάλει κάρτα με ποσοστά των κομμάτων ..στο περίπου, την ώρα που απαγορεύεται εκ του νομού η οποιαδήποτε αναφορά σε δημοσκοπήσεις, ενώ όλο το δημοσιογραφοδιαπλεκόμενο σινάφι έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, μιλώντας για το τι θα πάθουμε εάν δεν ψηφήσουμε τους ξενόδουλους και τους άθλιους εντεταλμένους ξένων συμφερόντων. Το τι περιγράφουν είναι… εκτός ορίων. και πραγματικότητας. Μόνο και μόνο επειδή δείχνουν τόση πρεμούρα, θα έπρεπε οι πολίτες να υποψιαστούν πως είναι τεράστια τα συμφέροντα που θέλουν να μας κρατήσουν σε …αιώνια ομηρία και εξαθλίωση.
Όμως  μεγάλη ευθύνη  φέρουν και οι πολίτες για ότι πρόκυψη.
Είναι αδιανόητο να συζητάμε ακόμη, για το εάν πρέπει να είναι στην κυβέρνηση η και στην πολιτική, άνθρωποι που μας ξεπούλησαν, εξαθλίωσαν ,έβαλαν σε οικονομική ομηρία ακόμη και τα μελλοντικά εγγόνια μας ,μας αφαίρεσαν την εθνική υπερηφάνεια, και μας κατάντησαν περίγελο της Ευρώπης.
Είναι αδιανόητο να σου ξεφτιλίζουν την σύνταξη, τον μισθό ,να σου στερούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να σου φορτώνουν ένα σπιτάκι που έκανες με στερήσεις με χαράτσια. φόρους και όλα τα συναφή, να μην έχεις όχι να σπουδάσεις το παιδί σου, αλλά ούτε να του προσφέρεις τα άκρως απαραίτητα και εσύ να λες, θα ψηφίσω τους εκτελεστές και τυράννους, και τους δημιουργούς των δεινών μου. Η λέξη  μαζοχισμός είναι πολύ ….μικρή για να το εξηγήσει αυτό. Πρέπει να βρούμε νέα λέξη. Κανονικά οι Ν.Δ και  ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να βρουν…. ούτε την ψήφο της μάνας τους στην κάλπη.
Έτσι λοιπόν το σκουπίδι ο Ευαγγελάτος μας λέει με την κάρτα που παρουσίασε ότι η Ν.Δ είναι πάνω από το 25%  μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ  σε μια προσπάθεια να  επηρεάσει άμεσα τον κόσμο και διαμορφώσει κλίμα..και το ΠΑΣΟΚ  ότι ..διατηρεί τις δυνάμεις του! Από ποτέ τις διατηρεί δηλαδή; Από την ημέρα που τελείωσε η δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων μέχρι σήμερα;
Δεν γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ  στριφογυρίζει στο 10% και ο Συριζα έχει ξεφύγει της Νουδουλας;
Aυριο το μεσημέρι εμείς θα σηκώσουμε τα τελικά πραγματικά αποτελέσματα για να τα διαβάσει ο βρωμιάρης και να κλάψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...