Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Και που βλέπεις το κακό ρε πάπαρδε; Προτιμάς τους Γερμαναράδες; Και είσαι και των….. Καλαβρύτων τρομάρα σου.


Με νέο του άρθρο στο προσωπικό του blog ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, παίρνει θέση στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τους Ανδρέα και Γιώργο Παπανδρέου, ανθρώπους των ΗΠΑ στην Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα διάδοχό τους και αμερικανικό ενεργούμενο! Προσθέτει δε με νόημα ότι «οι Εφιάλτες ποτέ δεν έλειψαν από την μαρτυρική Ελλάδα μας».
Ο Αμβρόσιος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι
"Μετά την συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ομπάμα, είπαν η κα Παπαρρήγα, επέστρεψε στην Ελλάδα (ο Γ.Α.Π.) και έθεσε το δίλημμα «Δημοψήφισμα ή Εκλογές»!

Τελικά το δίλημμα αυτό ήταν και η ταφόπλακα της πολιτικής καριέρας του κ. Γ. Παπανδρέου! Σημασία όμως έχει, ότι ήταν εντολοδόχος της αμερικανικής πολιτικής στην Ελλάδα!

Μήπως αυτό άραγε ήταν το τέχνασμα στα σχέδια της Αμερικανικής Πολιτικής Ηγεσίας, ώστε ο κ. Παπανδρέου να παραμερισθεί οριστικά από την πολιτική σκηνή; Μήπως αυτό το σχέδιο έχει ως συνέχεια την προώθηση και την ανάδειξη του κ. Τσίπρα ως Πρωθυπουργού; Ο καιρός θα το φανερώσει!»

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλλος ενας ναζιστοτραπεζιτογερμανοτσολιας
Ειπαμε η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που βρισκεται εδω και 70 χρονια υπο γερμανικη κατοχη των δωσιλογων
Οι δωσιλογοι οχι μονο δεν φυλακιστηκαν αλλα και πηραν εξεχουσες θεσεις με προσχημα τον αντικομμουνισμο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΗΚΑΡΙ Ο ΠΑΠΑς.........

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Τοσο παραμυθιασμενος εισαι που πιστευεις οτι η Γερμανία ελέχγει την (αντι)Ευρωπαική Ενωσι καί όχι οι σιωνιστοκρατούμενες ΗΠΑ ως η στρατοκρατική παραμετρος του Διεθνούς Εβραικου Χρηματισμού, του οποίου ηγειται η δυναστεια των Rothschilds. Η γερμανία μεταπολεμικώς δεν έχει status κρατους αλλά ΕΠΕ!!! Η ΕΕ ευρίσκεται κατω από μια πολύμορφη ΚΑΤΟΧΗ: πολιτική, νομισματική - οικονομική, στρατιωτική (ΝΑΤΟ), υποπολιτισμική, εκπαιδευτική,βιολογική -γενετική, θρησκευτική, κ..α.

Ixnos είπε...

οι Rothschilds κυριε ειναι ευρωπαικο ..εργο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα έκαναν οι αγγλοσάξονες κουμάντο στην Αμερική και όχι το αντίστροφο. Αυτά τα περί αμερικανικής επικυριαρχίας στην Ευρώπη είναι τελείως λάθος. Απλά …..συνεχίζουν να προσπαθούν .

Ανώνυμος είπε...

Μόλις έσβησες το σχόλιό μου. Γιατί;;;
Δεν γράφουμε ελεύθερα;
Να συμπληρώσεις στη κορυφή της σελίδας του blog ότι τα σβήνεις το ίδιο ελεύθερα!!

Ανώνυμος είπε...

Κα το σχόλιο που έσβησες έλεγε:
Και συ που ξέρεις ότι προτιμά τους γερμαναράδες ρε πάπαρε;(κατά το πάπαρδε). Επειδή απορρίπτει τους αμερικάνους; Είπες να γράφουμε ελεύθερα, όπως εσύ ας πούμε......

Ανώνυμος είπε...

ιχνος κάνεις φαουλ...

Ixnos είπε...

καποιο λαθος κανεται εάν νομιζεταε ότι κανουμε λογοκρισια .το σχολιο περασε κατά λαθος αγνωστο γιατι στο ixnos1 όπως μπορειτε να δειτε εδώ, http://ixnos1.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4674.html
Το ψαξαμε γιατι μας φανηκε παραξενο .Εμεις ποτε μα ποτε δεν αγγιζουμε στα σχόλια των φιλων μας ότι και να γραφουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...