Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ποιο σίγουρος για την εκλογή του είναι ο..ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ



Μπορεί ξαφνικά μπροστά στον επαπειλούμενο κίνδυνο ανεξέλεγκτης χειροδικίας  αφού έφτασε στα πανελ, να ενώνονται όλοι οι μέχρι χθες αλληλουβριζομένοι εναντίον του Κασιδιαρη και της χρυσής αυγής ,αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πάρα πολλοί ευχαριστήθηκαν για το γεγονός, αφού στο πρόσωπο της ΚΑΝΕΛΛΗ βλέπουν το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα. Όσο για την βία που δήθεν κατηγορούν και..απεχθάνονται με βδελυγμία , μας την επιβάλλουν σε καθημερινή βάση σε όλες τις εκφάνσεις της.
Σε ότι αφορά την κυρία Κανελλη καλά θα κάνει να κοιταχθεί στον καθρέπτη της και να προβληματιστεί, διότι το να χτυπήσει έναν χρυσαυγίτη με τον …ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στα μούτρα είναι ότι ποιο υβριστικό και ταπεινωτικό για αυτόν. Δεν το γνωρίζει αυτό η …ΠΑΣΙΟΝΑΡΙΑ; Δεν γνωρίζει ότι αυτά τα παιδιά Ανεξάρτητα εάν είναι σωστό η όχι, έχουν στο πετσί τους τον αντικομουνισμό και ο ριζοσπάστης για αυτά είναι ότι για αυτήν το βιβλίο του Χίτλερ ο αγών  μου; Θα της άρεσε να την …ακουμπήσουν στο πρόσωπο όπως λέει με αυτό; Δεν θα ντραπεί; αναρωτήθηκε με τι μούτρα θα έβλεπε αυτός τους συναγωνιστές του εάν μαθαίνονταν ότι τον χτύπησε με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στα μούτρα μια κομμουνίστρια χωρίς να αντιδράσει ;  Και τι την ήθελε την φυλλάδα στο τραπέζι του πάνελ: Για να σκοτώνει …μύγες;

Σε ότι αφορά το πολιτικό ήθος που θέλει να μας περάσει, το έδειξε με την φράση που εκστόμισε νομίζοντας ότι ήταν εκτός αέρα όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο αποκαλώντας τους χρυσαυγίτες… ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ. …..ΚΡΙΜΑ διότι η αλήτικη συμπεριφορά της διασύρει τους απλούς κομμουνιστές που αξίζουν περισσότερα.
Στον ΑΝΤ1 αποκηρύσσουν  όλοι την ….αυτοδικία .Το να κλείσουν όμως ένα πολίτη σε δωμάτιο όπως είπαν ότι έπραξαν στον Κασιδιαρη αναγκάζοντας τον να σπάσει την πόρτα για να φύγει δεν είναι αυτοδικία; Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλανε για σχοινί.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΣΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...