Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο «δημοκράτης» ΣΑΡΚΟΖΙ ήθελε να δολοφονήσει τον Άσσαντ


Γαλλικό σχέδιο με εξόντωση μέσω αεροπορικού βομβαρδισμού από μαχητικά αεροσκάφη Rafale και ταυτόχρονη εισβολή ειδικών δυνάμεων από την Ιορδανία στην Συρία, που με την βοήθεια των αντικαθεστωτικών θα ανέτρεπαν το καθεστώς και θα εγκαθιστούσαν φιλοδυτική κυβέρνηση, αποτράπηκε την τελευταία στιγμή με προειδοποίηση της Ρωσίας προς τις ΗΠΑ ότι "Δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό με οποιοδήποτε τρόπο"!
Κατόπιν της ρωσικής προειδοποίησης ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα επικοινώνησε με τον άθλιο Σαρκοζί ο οποίος είχε καταστρώσει το σχέδιο και του δήλωσε ότι "Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι δεν πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο αυτό" οπότε και έκανε πίσω ο πρώην Γάλλος πρόεδρος.
Οι πληροφορίες έρχονται από ισραηλινού κύκλους και φαίνεται να είναι σωστές αφού επιβεβαιώνεται και από πηγές στη Μόσχα. Το "χειρουργικό" πλήγμα που θα σκότωνε τον Άσσαντ θα πραγματοποιούνταν από μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale τα οποία σταθμεύουν επί του αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle», σε συνεργασία με μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 60 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) F-15S  της Σαουδικής Αραβίας, τα οποία θα επιτίθονταν από την πλευρά της Ιορδανίας, όλοι αυτοί σε συνεργασία με ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας και του Κατάρ οι οποίες θα ανίχνευαν το στόχο και θα έδιναν τις συντεταγμένες!
Σημειώνεται ότι ο Ν.Σαρκοζί ήθελε η δολοφονία του Άσσαντ για γίνει από τα Rafale για καθαρά εμπορικούς λόγους: Στην Γαλλία θεωρούσαν ότι η πόλεμος στην Λιβύη και η καλή απόδοση του Rafale, τους έδωσε το συμβόλαιο στην Ινδία σε βάρος του Eurofighter.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...