Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Έχουν τυπωθεί κρυφά οι νέες ευρωδραχμές.


Ενώ υποστηρίζουν πολιτικοί δημοσίως σχετικά με την τύχη της Ελλάδα στο ευρώ, δεν υπάρχει πρόβλημα, έχει τυπώσει ήδη μια νέα εκδοχή του παλιού ελληνικού εθνικού νομίσματος ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκτυπωτής χαρτονομίσματος του κόσμου De La Rue, σε μια μεγάλη εταιρεία εκτύπωσης στην περιοχή του Μάντσεστερ στο  Ηνωμένο Βασίλειο. Ένας από τους συντάκτες γνωστής εταιρεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας έχει πει ότι παρέχεται  μέσω ενός ενδιάμεσου υλικό για την εκτύπωση των δραχμών απο την De La Rue. Οι μεσάζοντες, πρέπει να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, καθώς η εταιρεία θέλει τις δραχμές απόρρητες, αλλά τις έχω δει με τα μάτια μου.
Η De La Rue αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις πληροφορίες την Πέμπτη. "Εμείς γενικά δεν σχολιάζει τέτοιες υποθέσεις", δήλωσε ένας εκπρόσωπος. De La Rue που παράγει τραπεζογραμμάτια για πάνω από 150 νομίσματα, και η Ελλάδα ήταν στο παρελθόν μέρος των  πελατών μας.
Ο Επίτροπος Εμπορίου της ΕΕ κ. Karel De Gucht είχε πρόσφατα δήλωσει σε συνέντευξή του με τη βελγική εφημερίδα «De Standaard», ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήδη εργάζεται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ

Για δείτε παρακάτω

Προτίθεται η νέα δραχμή να έχει ήδη τυπωθεί; 

Καλλιτέχνες δημιουργούν το νέο ελληνικό νόμισμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...