Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Όταν σου έκανε ..τσιμπ@ύκια άλλα …έλεγες.


Ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη, που αφορά στην εκβίαση του Ζαχοπουλου από την Εύη Τσέκου.
Στην κατάθεσή του ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή το 2007 Χρήστος Ζαχόπουλος τόνισε, πως μεθοδεύτηκε να βρεθεί η Εύη Τσέκου στο κοντινό του περιβάλλον, με σκοπό όχι μόνο να πλήξουν τον ίδιο αλλά και να προκαλέσουν ευρύτερο πολιτικό πλήγμα.

Όπως κατέθεσε, η ερωμένη του, τον απειλούσε με τη δημοσιοποίηση του επίμαχου υλικού για να της δώσει 200.000 ευρώ, αλλά και να την αποκαταστήσει επαγγελματικά, καθώς ήταν συμβασιούχος υπάλληλος.

«Είχαν σκοπό να είμαι στο χέρι κάποιων ανθρώπων και ευρύτερων συμφερόντων, δυνάμεων του εσωτερικού και του εξωτερικού, για να πλήξουν κάποιον», παρατήρησε ο κ. Ζαχόπουλος και πρόσθεσε πως θεωρεί ότι «η κυβέρνηση Καραμανλή επλήγη από εσωτερικά και διεθνή συμφέροντα, που ήθελαν να την βλάψουν».

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, μαζί με την Εύη Τσέκου είναι ο εκδότης Θ. Αναστασιάδης, ο δημοσιογράφος Γ. Μακρυγιάννης και ο εργατολόγος Χρ. Νικολουτσόπουλος.
Η Εύη Τσέκου κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων που αφορούν την ομολογημένη βιντεοσκόπηση ερωτικών της στιγμών με τον Χρήστο Ζαχόπουλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...