Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Ο Καραγκιοζομπουμπούκος αβαντάρει τον…ΣΥΡΙΖΑ




Ο ανεκδιήγητος Αδωνις-Μπουμπουκος παρουσίασε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει κατά την γνώμη του ότι ο εκ των οικονομικών εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Σταθάκης είπε σε  telecofarance με καναδούς τραπεζίτες ότι το κόμμα του θα συνεχίσει τις ιδιωτικοποιήσεις και δεν πρόκειται να καταγγείλει το μνημόνιο. Μάλιστα, είχε προσκομίσει στην εκπομπή και το αντίστοιχο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο κ. Σταθάκης στην μετάφραση αναφέρει: “το επιχείρημά μας είναι διαφορετικό, δεν υπάρχει πολύς χώρος για ιδιωτικοποιήσεις. Θα ακολουθήσουμε άλλες πολιτικές πιο αποτελεσματικές, όπως οι κρατικές μεταρρυθμίσεις. Ειδικά για τις τρεις επιχειρήσεις (δηλαδή ΔΕΗ, ΕΛΠΕ και ΟΠΑΠ) πρέπει να συζητήσουμε για το εάν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν. Στον τομέα αυτό υπάρχει παρουσία του κράτους αντί για κρατικό μονοπώλιο”.

Πόσο ποιο κόπανος μπορεί να γίνει. Μόνο για να μαζεύει…. χόρτα είναι ο τύπος. Με αυτόν τον τρόπο λόγω της ηλιθιότητας του στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, αφού με τέτοια ηχητικά ντοκουμέντα πείθονται και οι τελευταίοι διστακτικοί ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να εγκαταλείψει κανείς τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ για να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική δεν είναι να πουλάς μπουμπουκο αρχαιολατρικα…. αρλεκιν.
Στις καταγγελίες του απάντησε κακώς με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτης, ο οποίος τόνισε πως όλα όσα λέει ο Γεωργιάδης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, υποστηρίζοντας πως είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο τον κ. Σταθάκη, και τον κατηγόρησε μάλιστα ότι αλλοιώνει, διαστρεβλώνει και απομονώνει τις φράσεις του κ. Σταθάκη, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, δεν μιλάει για θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αναφέρεται στις προθέσεις του ΔΝΤ για τις ιδιωτικοποιήσεις.
Άλλο βλήμα και αυτός. Αντί να αφήσει να πλανώνται… ευνοϊκά για το κόμμα του ερωτήματα –δήθεν διαπιστώσεις του ξευτίλα Μπουμπούκου. , θέλησε να του απαντήσει για να τα… διαψεύσει. Όταν ανακατεύονται στην πολιτική άσχετοι αυτά θα συμβαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...