Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Πούλησαν την ΑΤΕ 95 εκατομμύρια, όταν μόνο μία έκταση που έχει η τράπεζα στα Βόρεια Προάστια αξίζει 60 εκατομμύρια ευρώ...


Το γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει Έλληνας πλέον που να μην καταλαβαίνει το σκανδαλώδες της εκχώρησης της Αγροτικής στον εκπρόσωπο του τραπεζικού πασοκισμού. Η έκθεση της BlackRock που δολίως κρύβεται, βάσει των δεικτών αξιολόγησης, φέρνει την Αγροτική Τράπεζα αμέσως μετά την Εθνική, πολύ μπροστά από οποιαδήποτε ιδιωτική τράπεζα. Εάν αυτή η έκθεση ερχόταν στο φως, καταλαβαίνετε ότι δεν θα τολμούσε καμία κυβέρνηση να έκανε αυτό το ανοσιούργημα, αυτό το Εθνικό έγκλημα.
Δεν χρειάζονται ούτε καν εικασίες. 
Ο αρχιτέκτονας της κρίσης, κύριος Προβόπουλος με την συνενοχή του πολιτικού συστήματος τελεί μία εθνικά επιζήμια ενέργεια που μπροστά της η υπόθεση της ΕΤΒΑ θα μοιάζει με παράνομο παρκάρισμα, και βγαίνουν να μας πουν πως εξασφάλισαν τις θέσεις εργασίας αποκρύπτοντας ότι έχασαν το εφάπαξ τους όλοι οι εργαζόμενοι στην Α.Τ.Ε, και πως θα απολυθούν περνώντας κάτι …ψίχουλα για να υπογράψουν νέες συμβάσεις εργασίας.  Το έγκλημα τους δεν έχει όρια.
Η στάση που τηρούν τα ΜΜΕ και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και επιτήδειοι εμπλεκόμενοι είναι σιωπή λόγω των 25,776 εκατ. ευρώ που ανέρχεται η συνολική διαφημιστική δαπάνη του ομίλου Πειραιώς δηλαδή το περίπου 25% των κεφαλαίων που...δαπανά ο Όμιλος για να αποκτήσει την υγιή Αγροτική(*). Σύμφωνα με τα τελευταία (διαθέσιμα ) στοιχεία (marketingnews) ο συνολικός λογαριασμός (διακινείται από την Bold) καλύπτει όλα τα Μέσα- από τηλεόραση, ραδιόφωνο μέχρι ειδικές κατασκευές- για περισσότερα από 25 προϊόντα/κωδικούς & υπηρεσίες της τράπεζας. Στους...άνυδρους διαφημιστικά καιρούς, που διάγουν τα ΜΜΕ ( μικρά και μεγάλα) είναι κατανοητή η ΣΙΩΠΗ που τηρείται και στο θέμα της ATEBank. Για να μην αναφερθούμε στα διθυραμβικά... άρθρα, τα κάθε λογής αφιερώματα, σχολιασμούς κ.λ.π την κάλυψη που παρέχεται από το Σύστημα (και το δημοσιογραφικό σινάφι...). Όμως ΔΕΝ είναι μόνο τα εμφανή διαφημιστικά κονδύλια αλλά και τα συνήθη pay rolls, οι προσφορές και τα έμμεσα bonus. Θα περιοριστούμε μόνο στην υπενθύμιση του all inclusive ταξιδιού πολυμελούς δημοσιογραφικής κουστωδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Κοντολογίς η Πειραιώς και η ομάδα Σάλλα με μόλις 92 εκατ. ευρώ διασφαλίζει καθαρά περιουσιακά στοιχεία σχεδόν 12 δισ. ευρώ. Και όλα βαίνουν καλώς.
Το γεγονός είναι , πως ο έλληνας μαλάκας φορολογούμενως, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος θα πληρώσει το μάρμαρο. Όπως πληρώνει την λυπητερή της Proton Bank του αρχικλεφταρα Λαυρεντιάδη ( ελέω Βενιζέλου) ή της Ασπίδας του  μαφιόζου Ψωμιαδη .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...