Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Δείτε το. Πετούν τα πτώματα από τις ταράτσες οι… απελευθερωτές




Οι εικόνες είναι πάρα πολύ σκληρές, αλλά τις δείχνουμε για να δει ο απληροφόρητος, τα αίσχη των μισθοφόρων «απελευθερωτών» που αγωνίζονται για να φέρουν την …δημοκρατία στην Συρία. Η πραγματικότητα είναι πως δεν γνωρίζουμε εαν είναι Σύριοι, η ...ξένοι..

Την αγανάκτηση των ΜΚΟ και ακτιβιστών που μάχονται για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκαλούν οι ιδιαιτέρως σκληρές εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο κι αναρτήθηκαν σήμερα στο Διαδίκτυο: εμφανίζουν Σύρους υποτιθέμενους …αντάρτες να πετούν σορούς αντιπάλων τους από τις ταράτσες κτηρίων, αλλά και να κόβουν με ιδιαίτερη σκληρότητα τον λαιμό ενός άνδρα.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε είσαι γελοιός, σου εύχομαι ολόψυχα να πιάσεις στα χέρια σου τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή , τον Καρατζαφέρη , τον Σαμαρά, τον Μητσοτάκι, τον Μειμαράκη και γενικά όσους κυβέρνησαν αυτή τη χώρα. Μετά, θα σε βγάζω ένα βίντεο για το πως θα τους σκότωσεις (γτ σίγουρα θα τους σκότωσεις και δικαιώς) τους τύραννους της Ελλάδας και θα βγω στο Youtube να λέω οτι σε βοήθησε η CIA , FBI και οτι είσαι υποκινούμενος.

Αι στο διάλο πια με τη καραμέλα σας φασισταριά. Ο λαός επαναστατει στη Συρία ρε βλαμμένε και επειδη η δικτατορία του Ασαντ είναι απο τις χειρότερες που υπάρχουν τους τιμωρούν με αυτό το τρόπο. Και εκτός αυτού, εκεί έχουν αρχίδια και πολεμάνε τον στρατό, όχι όπως εσένα που μπουρδολογεί σε blogs

ΑΙ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ COPY PASTE ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΣΟΚΡΑΤΟΎΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΆ ΠΑΠΑΡΟBLOG

ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ποιος λαος επαναστατησε ρε σαχλαμάρα; Ετσι δολοφολουν οι...λαοί; Μετα γιατι διαμαρτυρωσαστε για την πηγαδα του μελιγαλά;

Ixnos είπε...

Ανώνυμε 7.15 Σε ευχαριστούμε μας έκανες να γελάσουμε πολύ. Εσύ τελικά δεν ξέρεις τι θεό λατρεύεις. Τελικά ..ρωσόφιλοι οι ..φασίστες είμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος λαός ρε κόπανε .Ο λαός είναι ζώα. Δεν βλέπεις τι γίνεται στην Ελλάδα; Oλοι οι μισθοφόροι έχουν μαζευτεί.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτος ο… καμεραμεν. Συγκρίνει τον Ασαντ με τους της Ν.Δ, αλλά όχι του ΠΑΣΟΚ. Απλά βάζει για ξεκάρφωμα τον… ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Άντε γαμησου ρε παλιομαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Ρε τοσο μαλακες ειναι τελικα αυτοι οι Συριζαιοι; Τους εχει καψει τα εγκεφαλικα κυτταρα ο Μαρξ; Που βρηκε ρε επαναστατημενο νιατο ο ξυπολητος εξεγερμενος RPG, I.E.D.s και Type 63 Mortar!

Ανώνυμος είπε...

Παραπληροφορείς τον κόσμο με τα ηλίθια κοπι-πειστ που κάνεις και το παίζεις και ηθικός.

Αλλά εντάξει είπαμε ότι είναι η δουλειά σου η προπαγάνδα.
Οταν αναμεταδίδεις βίντεο από το RT ναι εισαι ρωσσόφιλος και εφόσον δεν ξέρεις ποιος ειναι ο ιδιοκτήτης του rusia today, τότε ναι εισαι και πανηλίθιος.

Εκτός πια αν είσαι αναίσθητος. Αν δηλαδή έρθουν στο σπίτι σου μπάτσοι να σκοτώσουν την οικογένεια σου επειδή έμαθαν οτι πήγες σε μια αντιμνημονιακή πορεία, τι θα έκανες μετά; θα σκεφτόσουν να τους τιμωρήσεις δίκαια;

καλα δε περιμένω απάντηση, ούτε τη χρειάζομαι, ξέρω τι καθάρματα είστε οι bloggers. Χειρότεροι και από τους δημοσιογράφους στη τιβι είστε.

1μιση χρόνο πριν το youtube είχε γεμίσει με τις σφαγές του Ασαντ δε σε είδα να βάζεις όμως κανένα βίντεο. Και έρχονται τώρα οι μυστικές υπηρεσίες μετά από έναμιση χρόνο να δείξουν ένα βίντεο από αντίποινα λαού και εσύ σαν δημοσιογραφος της πλάκας που είσαι, ενημερώνεσαι απο το defencenet και άλλα ρώσσικων συμφερόντων σελίδες και τα αναμεταδίδεις.

Για δες
στη σελίδα που έκανες το κοπι πειστ, λέει έστω ένα έγκλημα ρώσου; λέει για το οργανομένο ρώσσικο έγκλημα των ρώσσων στην Ελλάδα; έστω ένα αρνητικό λέει για τη Ρωσσία;Λέει οτι η Ρωσια έχει διαπράξει έστω ένα έγκλημα; δε νομίζω. Και το φασίστες με το ρωσσόφιλοι πάει μαζί. Χωρίς καμία εξαίρεση δεν υπάρχει καμία σελίδα με φασιστικές πεποιθήσεις η οποία να έχει αναφέρει ποτέ κάτι αρνητικό για την ρωσία. Γιατί; Γιατι οι ρώσοι είναι το ίδιο φασιστες και ονειρευονται ακόμα τη στρατιά των SS. Που το βρίσκεις λοιπόν το αστείο; Για απέδειξε μου το αντίθετο και γέλα όσο θες

αι σιχτιρ πια ημιμαθη blogadika

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούνται οι καίγοντες...λάδια χίτες να μην μπαίνουν στα ρωσόφιλα blogs γιατί θα μολυνθούν με τον ιο του Στάλιν.Μαλλον πρεπει να ξαναλειτουργήσει η πηγάδα του μελιγαλά που είπε ο προηγούμενος σχολιαστής

Ανώνυμος είπε...

Αυτος πρεπει να δουλευει θυρωρος στην Αμερικανικη πρεσβεια ή να εχει ψιλικατζιδικο στη βαση της Σουδας! Δεν εξηγειται αλλιως! Εκτος κι αν ειναι οθωμανολαγνος και βλεπει που η Κοκκινη Αρκουδα τροχαει τα νυχια της με το βλεμμα στη Μογγολια και τον εχει πιασει συγκρυοοοο!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΣΕΧΡΑΖΑΝΤ!

Ανώνυμος είπε...

Με το παράδειγμα σου ρε καραγκιόζη ότι θα έρθουν οι μπάτσοι στο σπίτι σου να σε σκοτώσουν επειδή πήγες σε αντιμνημονιακη πορεία, σε κάνει να χρήζεις ψυχιατρικής εξέτασης. Α να χαθείς κολοπαιδαρά που σε όλα θα βάζουμε τους ..μπάτσους .


Ανώνυμος είπε...

Αντε γαμηθείτε ρε πουτανάκια του Πούτιν..ρε απάνθρωπα κτήνη που σκοτώνετε ανθρώπους και το παίζεται και χριστιανοί..που το παίζεται πατριώτες και συμβάλεται συνειδητά στο μεγαλύτερο ξεπούλημα που εχει ζήσει ποτε αυτός ο τόπος που δεν είναι κανενα άλλο από το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΑΤΕ..ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΣΑΣ>>ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ..

οσο ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ-ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ-ΕΛΕΙΝΟ BLOG IXNOS ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ..ΜΕΤΡΑ ΜΕΡΕΣ..ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ GOOGLE ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΟΥ..ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΘΙΚΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε Νταβουτογλου, Δευτερα Τεταρτη Παρασκευη κλυσμα με δυοσμο! Θα ξελαμπικαρεις!

Ixnos είπε...

Ρε ανώνυμε 3.09 Δεν πας στην μαμά σου να βυζάξεις μην πάει κανένας άλλος; Που απειλείς κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ρε χαζοχαρούμενο όσοι σχολιάζουμε πουτανάκια του Πουτιν είμαστε ,η χρυσαυγίτες; h Mama soy einai spiti ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...