Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γαμπρός της αείμνηστης ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ είναι ο νεκρός της ΠΑΡΟΥ


Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε 4 άτομα -τρεις Αλβανούς και έναν Ναξιώτη- που προσπαθούσαν να φύγουν με ένα φουσκωτό από την Πάρο, ως δράστες της αιματηρής ληστείας νωρίς σήμερα το πρωί σε τράπεζα του νησιού και είχε ως αποτέλεσμα την εκτέλεση ενός 45χρονου ταξιτζή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida, η σύλληψη έγινε ενώ οι ύποπτοι είχαν επιβιβαστεί στο σκάφος. Ο Έλληνας συνεργός που οδηγούσε και το φουσκωτό εικάζεται ότι ήταν αυτός που οδηγούσε και το αυτοκίνητο της διαφυγής από τον τόπο της ληστείας.

Οι τέσσερις ληστές είχαν οργανώσει καλά το σχέδιο και αποφάσισαν να χτυπήσουν Παρασκευή, στα μέσα Αυγούστου, την Alpha Bank Νάουσας εκτιμώντας ότι θα έχει πολλά χρήματα στο ταμείο. 

Έτσι, οι τρεις ληστές με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φορώντας καπέλα τζόκεϊ, γυαλιά ηλίου εισέβαλλαν στις 8:20 το πρωί στο υποκατάστημα ενώ ένας τρίτος συνεργός περίμενε στο αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή. Αφού άρπαξαν από τα ταμεία περίπου 40.000 - 45.000 ευρώ, βγήκαν από το κατάστημα όμως οι υπάλληλοι φώναζαν «Ληστεία! Ληστεία!» και έτσι κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή έτρεξε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει.  

Δίπλα ακριβώς στην τράπεζα υπάρχει  πιάτσα ταξί και έτσι ο 45χρονος οδηγός που ήταν παντρεμένος με μια από τις κόρες της τραγουδίστριας Βίκυς Μοσχολιού και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζου, πλησίασε πρώτος τους ληστές. Αδίστακτοι και ψυχροί ένας από αυτούς σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις φορές. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όμως ήταν ήδη αργά. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν τα κεντρικά της Ασφάλειας στην Αθήνα αλλά και το Λιμενικό και σκάφη «χτενίζουν» την περιοχή μήπως εντοπίσουν το σκάφος με το οποίο πιθανότατα διέφυγαν οι ληστές. Κλιμάκιο από την Αθήνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έχει μεταβεί στο νησί ενώ στις έρευνες συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ και ένα του Λιμενικού και οι αναζητήσεις επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή Πάρου και Νάξου.

Ο νεκρός

Ο 51χρονος Δημήτρης Μίχας, γαμπρός της μεγάλης μας τραγουδίστριας, Βίκυς Μοσχολιού, είχε παντρευτεί την  κόρη της Ευαγγελία, που είχε αποκτήσει με τον Μίμη Δομάζο, αλλά τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση. Ο Δημήτρης Μίχας είχε  ένα γιό ενήλικο από άλλο γάμο.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής: “Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή.. Είδα στις ειδήσεις για το συμβάν στην Πάρο, αλλά δεν ήξερα ότι το θύμα ήταν ο Δημήτρης. Τι να πω… Τον γνώριζα επειδή ήταν άντρας της Ευαγγελίας αν και στο γάμο τους δεν είχα παρευρεθεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, γιατί όπως σας είπα δεν ξέρω ακριβώς πως συνέβη η δολοφονία. Τα συλλυπητήρια μου θα ήθελα να πω και αργότερα θα επικοινωνήσω με την Ευαγγελία για να μιλήσουμε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κατεβώ στην Πάρο..” είπε ο Μίμης Δομάζος.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΑ [ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ]ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΧΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ [ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ] ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα εγινε πρωτοσελιδο και εαν επιανε εναν απο αυτους θα ηταν πρωτη φιρμα στις κυκλαδες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...