Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Αίσχος ??? δεν κάλεσαν την …Τζούλια Αλεξανδράτου και τον… Γαλάτη.


Όπως και με την Τελετή Έναρξης, οι Βρετανοί κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες για την Τελετή Λήξης. Ωστόσο κάποιες πληροφορίες διέρρευσαν. Η Τελετή διοργανώνεται στις 23.00 ώρα Ελλάδας, θα έχει διάρκεια 3,5 ώρες, τη σκηνοθετεί ο Κιμ Γκάβιν και αναμένεται να... είναι αφιερωμένη στη βρετανική μουσική. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πηγές, στο Ολυμπιακό Στάδιο το βράδυ θα εμφανιστούν πολλά, γνωστά ονόματα της βρετανικής μουσικής σκηνής, όπως ο Τζορτζ Μάικλ, οι Spice Girls, οι Madness, οι Blur, οι Who, ο Ρέι Ντέιβις, η Άνι Λένοξ, η Τζέσι Τζέι, ο Ed Sheeran, η Κέιτ Μπους, ενδεχομένως και η Αντέλ (αν και είναι έγκυος).
Ο Τζορτζ Μάικλ έχει επιβεβαιώσει μέσω Twitter τη συμμετοχή του (την πρώτη του live εμφάνιση εδώ και πάνω από ένα χρόνο), ενώ η θεωρούμενη ως δεδομένη συμμετοχή των Take That είναι αμφίβολη, λόγω του θανάτου του νεογέννητου μωρού του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Γκάρι Μπάρλοου, την περασμένη εβδομάδα.
 

 Όπως γράφει και η Daily Mail,δειτε εδω Ήρθε η ώρα .Στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει να γίνει μια εντυπωσιακή …μουσική τελετή λήξης συμπεριλαμβανομένων των Spice Girls, Queen και του George Michael 

 Άλλοι καλλιτέχνες που αναμένεται να συμμετάσχουν είναι ο Eric Idle, που θα τραγουδήσει το τραγούδι των Μonty Python "Always Look on The Bright Side of Life", ενώ οι David Jason και Nicholas Lyndhurst θα εμφανιστούν φορώντας τα κοστούμια των Μπάτμαν και Ρόμπιν αντίστοιχα.

Επίσης, τον δικό του ρόλο θα έχει και ο Βρετανός κωμικός Russell Brand, τέως σύζυγος της Katy Perry. Αφιέρωμα θα γίνει και στη βρετανική μόδα, με σουπερμόντελ να παρελάσουν μπροστά από τα μάτια των χιλιάδων θεατών. Επικεφαλής τους θα είναι η Βρετανίδα Kate Moss, η οποία θα ακολουθείται από τις Naomi Campbell, Lily Cole και Stella Tennant.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...