Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο νεκροθάφτης Στουρνάρας κατόπιν εντολής ..Μέρκελ, έβαλε την ταφόπλακα.


Τη «Συμφωνία Συμβιβασμού» μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των εταιρειών Siemens AG και Siemens Α.Ε. υπέγραψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, με βάση την εξουσιοδότηση που του παρείχε η Βουλή. Με αυτό τον τρόπο έβαλε ταφόπλακα στο μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών αφού η siemens είχε λαδώσει όλη το πολιτικό σύστημα τα τελευταία πενήντα χρόνια, και τα έβαζε πάνω στην τιμή των έργων που ανελάμβανε. Δηλαδή πληρώσαμε κανονικά τα γαμισιατικα, και μιλάμε για πολλά δις ευρώ. Είναι δε τόσο θρασείς που λένε ότι θα χρηματοδοτήσουν φορέα …καταπολέμησης της διαφθοράς. Ποιοι ; Οι ποιο διεφθαρμένοι ..παγκοσμίως.

Όπως επισημαίνεται λοιπόν σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, από τη συμφωνία προκύπτουν:
80 εκατομμύρια ευρώ, για το συμψηφισμό ισόποσων απαιτήσεων της SIEMENS, που αυτή έχει έναντι διαφόρων δημοσίων φορέων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται νοσοκομεία, ΕΡΓΟΣΕ κλπ.
90 εκατομμύρια ευρώ, για μια περίοδο πέντε ετών, για τη χρηματοδότηση:
- Φορέων που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και έχουν ως σκοπό την καταπολέμηση της διαφθοράς, της απάτης και του ξεπλύματος χρήματος.

- Πανεπιστημιακών και επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της γνώσης και της εξειδίκευσης στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων.
- 100 υποτροφιών κάθε έτος, για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς της ενέργειας, της υγείας, της βιομηχανίας, των υποδομών και της ανάπτυξης των πόλεων μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ .
- Ιατρικού εξοπλισμού (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης, εγκατάστασης και συντήρησης του εξοπλισμού αυτού) για τα Δημόσια Νοσοκομεία, με έμφαση στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία.
Επένδυση, εντός του 2012, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ στην SIEMENS Ελλάδας, ώστε να διασφαλιστεί η συνεχιζόμενη παρουσία και δραστηριότητα της εταιρείας, η οποία απασχολεί σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους.
Πραγματοποίηση επένδυσης κατασκευής νέου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ, που θα οδηγήσει στην απασχόληση άνω των 700 ατόμων.

....και άλλες.... ηλιθιότητες

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποια σελίδα , η δημοσίευμα σχετικά με το σκάνδαλο SIEMENS κι αν διαβάσεις, θα βρείς από πίσω την Oσία Οικογένεια του Μητσό- Ντόρα-Κούλα… του γνωστού φαταούλα δράκουλα των Χανιών .

Τι θα έκανε ο Μιζοφοράκος χωρίς την πατρωνία … της Οσιας Οικογένειας των αδήφαγων αρπαχτικών ;

Ντόρα: Η «συνιστώσα Siemens» της Νoυ-Δούλας…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...