Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Εάν αυτό το μπουρδέλο είναι κράτος, εμείς είμαστε …ζουλού


Έχετε δει κράτος που οι ψηφοφόροι να ξεπερνούν το σύνολο των πολιτών; Υπάρχει είναι  η αγΕΛΛΑΣ.
Xθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, όπου αναφέρει ότι  ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες και συμπεριλαμβάνει βεβαίως - βεβαίως, νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Έλα όμως που σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.
Δηλαδή παρατηρούμε την επιτομή της κρατικής παράνοιας. Το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους  (9.952.570 -  9.903.268 = 49.302).
Μάλλον έχουν ξεχάσει να σβήσουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους ….νεκρούς του 40-44 η όλα είναι… μαϊμού.
Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο εξαφάνισε τους ανήλικους και τα μωρά.  Όλοι αυτοί είναι.... απλά βάσει των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους ανύπαρκτοι, και έχουμε και περίσσευμα 49.000 ..πολίτες …φαντάσματα.



3 σχόλια:

Χρήστος Γουγάς είπε...

Αγαπητό ΙΧΝΟΣ, γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ να πεις τόσο μεγάλα λόγια, χωρίς να ψάξεις έστω και για λίγο το ζήτημα; Σκέφτηκες π. χ. πόσοι Έλληνες μετανάστες υπάρχουν και ζουν εκτός της χώρας; Σκέφτηκες έστω προς στιγμήν αν κάποιοι απ’ αυτούς ήταν εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι, πριν φύγουν ως μετανάστες, φυσικά ως ενήλικες, από τη χώρα; Στα 6-7 ή και 8 εκατομμύρια των ελλήνων μεταναστών, οι οποίοι ζουν σε Ευρώπη και Αμερική δεν νομίζεις ότι δικαιολογεί τη διαφορά; Εκτός κι’ αν οι μετανάστες είναι εγγεγραμμένοι σε διαφορετικούς καταλόγους, πράγμα που ΔΕΝ γνωρίζω. Προσωπικά συμφωνώ ότι το κράτος μας είναι μπουρδέλο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν εσείς είστε Ζουλού. Αμφιβάλω… Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία…

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες μετανάστες είναι σε διαφορετικούς εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν κατόπιν αιτήσεως τους, εάν ψηφίζουν διότι τους έχουμε εγκαταλείψει. Με καμία δύναμη δεν δικαιολογούνται αυτοί οι αριθμοί. Το σίγουρο είναι ότι έχουν να κάνουν εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους κάτι δεκαετίες και αυτό είναι αίσχος, και αλλοίωση εκλογικού αποτελέσματος.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από ανώνυμος είσαι και …λίγο ψεύτης, κ. 6:10 μ.μ..! Ποιος σου είπε, αγαπητέ, ότι οι μετανάστες είναι σε διαφορετικούς καταλόγους και ψηφίζουν …κατόπιν αιτήσεως; Πού το βρήκες αυτό γραμμένο; Έπεσες στην παγίδα του Γουγά, μου φαίνεται …φουκαρά μου.! Με τέτοια ψέματα δεν πάει τίποτα μπροστά, ούτε εσύ ούτε η χώρα…
Το σίγουρο είναι ότι οι γραμμένοι μετανάστες είναι πάνω από δυο εκατομμύρια, ψηφίζουν, αν θέλουν, κάθε φορά που θα βρεθούν ημέρα εκλογών, στην Ελλάδα, δίχως άλλη διαδικασία. Αυτά για την αλήθεια η οποία μάλλον δεν σε ενδιαφέρει… Σοβαροί να είμαστε.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...