Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Άρχισε η επιχείρηση αφιλο..Ξένιος Ζευς


Με την επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στέλνουμε το μήνυμα ότι …η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι, τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης για την ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. που είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες. Η επιχείρηση άρχισε με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

"Όποιος αποπειράται να εισέλθει στη χώρα μας παράνομα, θα απωθείται στη μεθοριακή γραμμή. Θα τον πετάμε στον Έβρο. αλλά και αν ακόμα καταφέρει να εισέλθει, ο ανέξοδος τουρισμός Έβρος-Αθήνα σταματάει εδώ" δήλωσε ο κ.Δένδιας. Θα πληρώνουν όλοι εισιτήριο.  Όπως ανέφερε, κάθε τοπικός Αστυνομικός Διευθυντής εντέλλεται και θα εφαρμόζει αυστηρά τη δυνατότητα που δίνει ο Νόμος 3386/2005 για την έκδοση διοικητικής απόφασης απέλασης κράτησης και δεν θα επιτρέπει την κάθοδο στην πρωτεύουσα ή σε άλλες πόλεις, διότι σε αυτές θα εγκατασταθεί το νέο κύμα από Σύριους που αναμένουμε, αλλά θα γεμίσουμε την Θράκη με στρατόπεδα, μέχρι να γίνουν πολλοί και να ξεσηκωθούν, για …αυτονομία.

Ως κέντρα πρώτης υποδοχής και κράτησης των παράνομων μεταναστών θα λειτουργήσουν αστυνομικές σχολές της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό Θράκης. Ο υπουργός κάλεσε την κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αστυνομίας «με αίσθημα βαθιάς φιλοπατρίας αντίστοιχο με τις τεράστιες προκλήσεις που η χώρα αντιμετωπίζει», και να ψάξουν μαζί για νέους χώρους. Εξάλλου μια ζωή την Θράκη την έχουμε για …αποθήκη ψυχών, αρχής γενομένης με τους ρωσοπόντιους.  Δεν χάλασε ο κόσμος εάν εγκατασταθούν και μερικές χιλιάδες ακόμα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...