Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν ….για να μην πληγεί ο σκατοτουρισμός τους.


Εμείς γράψαμε προ ημερών  Σαν …πας στην ..Πάρο, πρόσεχε τους ..Πακιστανούς. και είπαμε Εξ΄αρχης , πως αυτό το έγκλημα δεν είναι… ελληνικό. Στα νησιά που βραζει το  μ…. δεν έχουν ανάγκη οι Έλληνες να κάνουν τέτοια αποτρόπαια πράξη.
Τώρα φαίνεται πως  βρήκε τον άνδρα που κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και το δεύτερο δείγμα γενετικού υλικού που είχαν πάρει από τον 22χρονο αλλοδαπό, ταυτοποιήθηκε.

Πρόκειται για τον εξ΄΄αρχης  ύποπτο Πακιστανό, ο οποίος εργαζόταν σε  ένα από τα ξενοδοχεία στη Χρυσή Ακτή και στη Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ. Μιλάμε για ξενοδοχεία πολυτελείας, με πολλά αστέρια, που βρίσκονται τόσο στη Χρυσή Ακτή, όσο και στη νέα Χρυσή Ακτή.

Εδώ όπου το 21 χρόνων κτήνος από το Πακιστάν συνέθλιψε το πρόσωπο και τη ζωή της 15χρονης.
Ποιος ήταν αυτός ο ξενοδόχος που προσέλαβε ως κηπουρό το κτήνος;
Ανήκει στη κατηγορία αυτών που πουλάνε τα δωμάτια 180-200 ευρώ το βράδυ, δεν έχουν ρίξει τις τιμές και προσλαμβάνουν φτηνά εργατικά χέρια.
Με τι κριτήρια τον επέλεξε ο ξενοδόχος η ιδιοκτήτρια εταιρεία; Δούλευε για πρώτη φορά στο νησί; Ήταν ασφαλισμένος η όχι;
Στο μεταξύ ανάμεσα στους ξενοδόχους της περιοχής υπάρχει ομερτά, όσο αφορά το ξενοδοχείο, όπου το κτήνος έκανε τον κηπουρό. Ο ένας καλύπτει τον άλλο μια και οι τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής-και της Ελλάδας είναι τίγκα στα αλλοδαπά.
Είναι στο χέρι των Ελλήνων τουριστών να επιλέγουν με πιο αυστηρά κριτήρια τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τις οικογένειές τους.
Ο ξενοδόχος της Πάρου που έβαλε τον βρωμερό δολοφόνο, μέσα στην “τουριστική επιχείρηση”. Το απόβλητο που “εκπροσωπεί το τουριστικό πρόσωπο της Ελλάδας”.
Αυτούς που λυμαίνονται τις επιδοτήσεις του κράτους και τους βλέπουμε να ποζάρουν σε “συλλόγους” και “συνδέσμους” αγωνιζόμενοι για τα “δίκαια αιτήματα του κλάδου τους”.
Αυτό το γουρούνι και οι όμοιοι του είναι οι καταστροφείς όχι μόνον του τουρισμού αλλά και της εικόνας της Ελλάδας.
Αυτό το κάθαρμα, ο δουλέμπορος, καλά θα κάνει να κλείσει το ρημάδι του και να εξαφανιστεί τώρα. Όπως και όλοι οι άλλοι που βρωμίζουν αυτόν τον παράδεισο που κάποιοι μας κληροδότησαν με τους αγώνες τους, για να βγαίνουν τώρα οι σαπιοκοιλιές, οι κλακαδόροι του ΓΑΠ να τον εκμεταλλεύονται, να τον μολύνουν και να τον καταστρέφουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο δείγμα του DNA ταυτοποιήθηκε,  υποδεικνύει τον αλλοδαπό ως δράστη της επίθεσης, αλλά προσπαθούσαν να το καθυστερήσουν για να μην πληγεί ο σκατο τουρισμός τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...