Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ακόμα να παραιτηθεί ένας από τους άχρηστους της ΕΡΤ;


Οι χοντρομαλάκες της ΕΡΤ έκαναν πάλι το θαύμα τους. Ενώ ο  τζουντόκα Ηλίας Ηλιάδης μας έκανε υπερήφανους παίρνοντας το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, καθώς νίκησε με yuko (1-0) τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Καμίλο στον μικρό τελικό της κατηγορίας των  -90 κιλών, και αυτό  είναι ,το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο που φέρνει ο Ηλιάδης στη χώρα μας μετά το χρυσό που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, αυτοί κοιμώμενοι κατόρθωσαν  να… χάσουν  τον αγωνα - μετάλλιο του Ηλιάδη, και το  έδειξαν λίγο αργότερα σε μαγνητοσκόπηση. Γιατί πρέπει να πληρώνουμε ένα τσούρμο χαραμοφάηδες όταν σε καίρια ειδησεογραφικά εθνικά θέματα είναι απών;  Την ώρα που αγωνιζόταν ο Έλληναρας  τζουντόκα προτίμησαν να δείξουν  τη μάχη της αθλήτριας της ξιφασκίας Βουγιούκα, ενώ εν συνεχεία έκαναν σύνδεση για την ποδηλασία και το μετάλλιο που κέρδισε η Μεγάλη Βρετανία! Την ίδια ώρα τα άλλα δύο κρατικά κανάλια (ΝΕΤ και ΕΤ3) έδειχναν «κονσέρβες»...
Για να φτάσει ο Ηλιάδης στον μικρό τελικό πέτυχε μια άνετη νίκη στα ρεπεσάζ. Ο έλληνας ολυμπιονίκης επικράτησε σε 39'' με ippon του Αυστραλού Μαρκ Αντονι (10-0).

Προηγουμένως, ο Ηλιάδης έμεινε εκτός ημιτελικών καθώς ηττήθηκε με δύο yuko από τον Ρώσο αντίπαλό του Κιρίλ Ντενίσοφ στα προημιτελικά. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 2004 και δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2010, 2011), νωρίτερα επικράτησε με waza-ari τόσο του Λιθουανού Κάρολις Μπάουζα στη φάση των «16», όσο και του Σλοβάκου Μίλαν Ραντλ στη φάση των «32».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...