Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έτοιμοι οι τούρκοι για να μπουκάρουν


Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, υπηρετών επί τρία χρόνια (2000-2003) ως Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, με την πείρα και γνώσεις που έχει στα θέματα της Μέσης Ανατολής, προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Η συνέντευξη που παραχώρησε στον συνεργάτη της «Ε.Ω.» Μάκη Βραχιολίδη, προκαλεί τρόμο. Οι παγκοσμιοποιητές έχουν σχεδιάσει την ραγδαία μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

Σχέδια που μπορεί να βγαίνουν από σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά είναι απολύτως πραγματικά, βρίσκονται δε καταγεγραμμένα σε «μνημείο» της Τζώρτζια των ΗΠΑ, όπου αναγράφονται σε πλάκες οι Δέκα σύγχρονες Εντολές, για το μέλλον της ανθρωπότητας! Μέλλον, σχεδιασμένο από παράφρονες, οι οποίοι ισοπεδώνουν οικονομίες κρατών και κάτω από ενιαία θρησκεία, δρομολογούν την παγκόσμια κυβέρνηση με καθορισμένη από τώρα και την πρωτεύουσά της. Επίσης, ο κ. Μπαλτζώης αναφέρεται στους μεγάλους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει ενδεχόμενη επίθεση της Τουρκίας από την Θράκη, εκφράζει όμως την πίστη του στο αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων. Η συνέντευξη του κ. Μπαλτζώη κυριολεκτικά… τσακίζει κόκκαλα!

Διαβάστε την συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...