Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Νέες φωτογραφίες του Δράκου της Πάρου


Τον προσήγαγαν με αστυνομικά αυτοκίνητα που τα σκούρα τζάμια τους δεν άφηναν περιθώριο να δει κανείς το πρόσωπό του. Τον κράτησαν σε υπόγειο κρατητήριο, για να μην μπορέσει κανείς... παρείσακτος να έχει πρόσβαση εκεί. Τον μετέφεραν στον εισαγγελέα φορώντας του κουκούλα που κάλυπτε όλα του τα χαρακτηριστικά...

Ο Αχμέντ Βακάς, ο Πακιστανός που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο άτομο της τελευταίας εβδομάδας. Ωστόσο, το πρόσωπό του είδαν μόνο άμεσα εμπλεκόμενοι με τον χειρισμό της υπόθεσης: οι αστυνομικοί, οι δικηγόροι και οι ανακριτικές Αρχές που τον εξέτασαν.
Το «Εθνος της Κυριακής» φέρνει στο φως για πρώτη φορά το πρόσωπο του δράστη, που με κυνισμό και ψυχραιμία ομολόγησε την ειδεχθή επίθεση σε βάρος του κοριτσιού.

Δείτε και αυτό 14 φωτογραφίες του βιαστή της Πάρου και νέες σελίδες της απολογίας σοκ>



Πριν λίγο στο twitter του o  Κ .Μαρκοπουλος δήλωσε ότι θα ζητήσει μέσω βουλής τον φάκελο του κτήνους της Πάρου. Αποκάλυψε ότι είχε έρθει λαθραία και πήρε πολιτικό άσυλο..Εδώ ξετυλίγεται το κουβάρι της απέλπιδος προσπάθειας για συγκάλυψη του κτήνους. Για να πάρει άσυλο, προφανέστατα είχε χρησιμοποιήσει πλαστά χαρτιά παριστάνοντας τον Αφγανό. Εάν ισχύει αυτό φαίνεται να υπάρχουν πολλά …συγκοινωνούντα δοχεία στην υπόθεση.
Υπάρχει διαπλοκή-σχέσεις μεταξύ δουλεμπόρων και κρατικών υπηρεσιών που επηρεάζει εισαγγελείς και αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...