Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στο BLUE DOLPHIN δούλευε το «καλό παιδί» από το ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Για του  λαθρομετανάστες κάνουμε επιχείρηση σκούπα. Για τους άθλιους που τους στεγάζουν και συντηρούν πότε θα κάνουν ;
Η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, ήταν η "πολεμίστρα" του 21χρονου κτηνάνθρωπου από το Πακιστάν Αχμέτ Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ που δήλωνε γεννηθείς το 1981 και είχε μπει σαν κλέφτης από τα σύνορα του Έβρου για να σκοτώσει, να κλέψει και να βιάσει.
Ο κύριος επιχειρηματίας λέγεται Πέτρος Μασούρας και θα θέλαμε να του κάνουμε ένα ερώτημα. Δεν μας λές ρε μπαρμπα, έτσι έχεις μάθει εσύ; Να απασχολείς στην επιχείρηση σου λαθρο-φονιάδες; Και καλά. Πές ότι δεν ήξερες. Συνεργάστηκες με την αστυνομία; Γιατί εμείς μάθαμε ότι κάτι τσαμπούναγες για άγιο και χρυσό παιδί που σου έκανε όλα τα θελήματα. Αλήθεια κύριε, πόσα έδινες του δούλου από το Πακιστάν; 10 ευρώ τη μέρα; ΙΚΑ του έβαζες; Όχι έτσι; Παράνομος. Λαθρέποικος. Στην εκμετάλλευση για να μπαίνουν όλα στην τσέπη. Έλληνες δεν υπάρχουν για να κάνουν τις δουλειές; Άνεργοι δεν υπάρχουν για να παίρνουν ένα κλεφτό μεροκάματο; Και σύ κυρ-εισαγγελέα, δεν μας είπες(που ακόμα περιμένουμε να δημοσιεύσεις την φωτογραφία του μακελάρη): Θα πας μια βόλτα αύριο από εκεί; Εσύ κύριε Γενικέ Αστυνομικέ Διευθυντή Κυκλάδων που μας είπες ότι η προανάκριση είναι μυστική και δεν μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες(λεπτομέρειες από που ρε; Για ένα κτήνος; )Παιδιά έχεις που θα κρατήσεις και το απόρρητο της ανάκρισης; Που τρέχατε πίσω από τον καβάλο του αλήτη για να μην τον λυντσάρουν οι Χρυσαυγίτες; Ντροπή σας.
Να πάτε αύριο από εκεί και να επιβάλλετε τις δέουσες κυρώσεις στον κ.Μασούρα. Κλείσιμο, κλείσιμο. Λουκέτο, λουκέτο. Πρόστιμο, πρόστιμο. Ότι προβλέπει ο νόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...