Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται πάλι ο Γερμανός επιτετραμμένος - πρωθυπουργός



Για τρίτη φορά επισκέπτεται αυτόν τον χρόνο την Ελλάδα ο Εντεταλμένος της Καγκελαρίου Μέρκελ για την Ελληνογερμανική Συνέλευση Χανς - Γιόαχιμ Φούχτελ, συγχρόνως και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Οι περιοδείες αυτές γίνονται στο πλαίσιο του μνημονίου υποτέλειας της υποτιθέμενης κυβέρνησης Ελλάδος και της ναζιστικής Γερμανίας που υπεγράφη το 2010.
Ο κ. Φούχτελ και η αντιπροσωπεία του θα επισκεφθούν από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου τη Ρόδο, την Τρίπολη, την Πάτρα, την Κέρκυρα και την Θεσσαλονίκη όπου θα έχουν επαφές με τους περιφερειάρχες και τους τοπικούς φορείς, για να δώσει νέες εντολές.
Επίσης θα κάνει ολιγοήμερη στάση στην Αθήνα όπου θα συναντηθεί εθιμοτυπικά με τον εν Ελλάδι γερμανοτσολιά Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη και την Όλγα Κεφαλογιάννη.
Στην αντιπροσωπεία θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW Δημήτρης Κούρος. Μέλη της αντιπροσωπείας του κυρίου Φούχτελ είναι επίσης εκπρόσωποι οργανισμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη επιχειρηματικών και εκπαιδευτικών φορέων καθώς και δημοσιογράφοι, για να κάνουν την ανάλογη πλύση εγκεφάλου στους ιθαγενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...