Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δεν ντρέπεστε καθόλου; Τόσο πολύ φοβόσαστε ακόμη, τον …Ντερτιλή; Μα τι ….ανθρωπάκια είστε;



Στο Λιντς της Αυστρίας άφησε την τελευταία του πνοή το περασμένο Σάββατο μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, ένας από τους πολύ λίγους, ίσως και ο μόνος “ένας αλλά λύκος” των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.  Ένας παράτολμος και ριψοκίνδυνος αξιωματικός – ήρωας ειδικών αποστολών αλλά και άνθρωπος  με την ονομασία “Έλληνας 007″. Ήταν ο 62χρονος Βασίλειος Ντερτιλής, γιος του έγκλειστου στρατηγού… της επανάστασης της 21ης Απριλίου Νικολάου Ντερτιλή. 
Ο πατέρας του, 90 ετών σήμερα, έχει ζητήσει να πάει στην κηδεία του. Η “Δημοκρατία” όμως, ΔΕΝ του έκανε τη …χάρη.! ΔΕΝ του επέτρεψαν όμως να παρευρεθεί στην κηδεία του παιδιού του. Οι σημερινοί μας “Δημοκράτες”, αυτοί τέλος πάντων οι “Δημοκράτες” του κώλου που αφήνουν τους δολοφόνους των Αστυνομικών να κυκλοφορούν ελεύθεροι, απαγόρευσαν στον Πατέρα Ντερτιλή να δει και να νεκροφιλήσει τον ήρωα Αξιωματικό γιο του. Η κηδεία του Βασίλειου Ντερτιλή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στις 12:00 το μεσημέρι.

Στις 4 δεκαετίες που είναι φυλακή, έχουν αποφυλακιστεί δράκοι, σατανιστές, έμποροι ναρκωτικών, τρομοκράτες, μαζικοί δολοφόνοι παιδεραστές, ενώ οι άδειες πάνε...σύννεφο για όλη την αλβανική και ντόπια μαφία γιατί οι άλλες είναι έξω .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...