Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πάλι διόρισε τον… Αιβαλιώτη στην ευρωβουλή.



Γράφει το politko safari  και θέτει το ερώτημα. ΠΟΙΟΣ Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΒΟΗΘΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ Λέγοντας πως πρώτα, όταν ήταν Βουλευτής, με θέση εκπροσώπου του κόμματος του, ήταν καθημερινά στα κανάλια, είχε πιάσει «στασίδι» στους διαδρόμους της Βουλής, είχε γράψει σε χαρτόνι -- το οποίο τού κρατούσαν πίσω από τις κάμερες-- με μεγάλα γράμματα την δήλωση του και την διάβαζε προς τέρψιν των τηλεθεατών, αφού η «περίεργη»  παρουσία του ήταν... γραφική.
Τώρα ξέμεινε από δουλειά και βρήκε-- όπως και πριν γίνει Βουλευτής--, ως βοηθός Ευρωβουλευτή...
Καλή δουλειά και επικερδής.

Για να μην έχουν αγωνία και κάνουν σενάρια τους λέμε στα ίσια , πως ο διορισμένος στην ευρωβουλή είναι ο… γνωστός ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ που τον κόλλησε ο χοντρός δίπλα στον ευρωβουλευτή ΣΑΛΑΒΡΑΚΟ, ως ..επιστημονικό συνεργάτη. Μια ζωή λαμόγιο δεν ήταν ο ..μπουγάτσας; Tώρα θα αλλάξει;


2 σχόλια:

toErwthmatologio είπε...

Τι φταίει αυτός ρε 'Ιχνος;Ξέρεις τι λένε οι Αμερικάνοι;πως φτάνεις στην αλήθεια;
Follow the money!!!!!
Που καταλήγουν,πόσα είναι,από που είναι,γιατί είναι;
Ξέρεις εσύ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και οι αγωνιστές στο περιθώριο .Τόσα χρόνια αγώνα και για α.χ,ψ λόγο όλα στον αέρα .Ο πρόεδρος δεν ακούει? Να υπολογίζει ότι τα χρήματα που δώσαμε, τον ιδρώτα, τον κόπο, θα τα πάρουμε πίσω με τραπεζικό τόκο είτε με το καλό είτε όπως κατέχουμε εμείς .Τα περίμενε τελειώσανε .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...